Victoria Milan -sivusto: 10 000 varattua suomalaista jäsentä neljässä päivässä
Victoria Milan – ”Elvytä intohimosi – hanki salasuhde” – ”uskottomuussivustoksikin” nimetty deittisivusto avioliitossa ja parisuhteessa eläville houkutteli palveluun 10 000 uutta suomalaista jäsentä neljän päivän aikana. Kyseessä on sivuston ennätys kaikilla markkinoilla, nopeimmat 10 000 jäsentä, mikä osoittaa osaltaan suomalaiset innokkaiksi nettideittailijoiksi.
Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal osasi odottaa keskustelua ja voimakkaitakin reaktioita puolesta ja vastaan. Hän tulee Suomeen tällä viikolla kommentoimaan kuohuntaa.
– Ihmisten pitäisi ymmärtää, että on luonnollista harrastaa syrjähyppyjä. Me pelastamme enemmän avioliittoja kuin aiheutamme ongelmia – meidän tehtävämme on varmistaa, ettei jää kiinni. Suomi on todella lähdössä nousukiitoon, olemme yllättyneitä kuinka nopeasti kehitys etenee. Tällä hetkellä yli 10 000 avioliitossa ja parisuhteessa elävää suomalaista naista ja miestä etsii salasuhdetta Victoria Milanissa, ensimmäisten neljän vuorokauden jälkeen, Vedal sanoo.
Victoria Milan on vakiinnuttanut asemansa Euroopan nopeimmin kasvavana deittisivustona avioliitossa ja parisuhteessa eläville ihmisille, jotka etsivät salaista suhdetta vakituisen suhteensa rinnalle. Profiilin voi perustaa ilmaiseksi ja anonyymisti 60 sekunnissa ja selata nopeasti läpi tuhansia samalla tavalla ajattelevia miehiä ja naisia. Victoria Milan toimii kymmenessä maassa ja sillä on yli 800 000 jäsentä.
Sivusto löytyy täältä.