Kolmekymppinen nainen toteuttaa monen ihmisen unelmaa. Hän matkustelee ympäri maailmaa erilaisiin luksuskohteisiin. Hän on vieraillut muun muassa Abu Dhabissa Formula 1 –kilpailussa. Lisäksi hän onnistuu tekemään sen täysin ilman rahaa.

Englantilainen Natalie Wood mahdollistaa ylellisen matkustelunsa treffisivuston kautta. Hän etsii deittipalvelusta varakkaita miehiä, jotka ovat valmiita kustantamaan yhteisen loman naisen kanssa.

– Rakastan matkustelua ehdottomasti. Joten päätin liittyä sivustolle, jotta löytäisin miehen jolla olisi sama intohimo. Toimin rehellisesti. Olen sinkku, sekä nautin uusien ihmisten tapaamisesta ja hemmottelusta, Natalie kertoo elämäntavastaan.

Seksin harrastaminen miesten kanssa ei ole edellytys ilmaisten matkojen saamiselle, mutta Natalie ei kuitenkaan sulje sitä pois.

– Minulla ei ole painetta olla seksisuhteessa tapaamieni miesten kanssa, mutta en sulje sitä pois. Varmistan aina ensiksi, että olen viehättynyt heistä ja yhteys välillämme muodostuu luonnollisesti.

Lisäksi Natalie huolehtii turvallisuudestaan. Ennen kuin hän suostuu matkaseuralaiseksi, hän haluaa saada miehen henkilötiedot ja keskustella tämän kanssa Skypessä.

Yleensä miehet ovat Natalieta vanhempia ja liike-elämässä menestyneitä, jotka ovat kyllästyneet matkustamaan yksin.

Lähde: The Sun

Kuva: Flickr