Mediapersoona Maisa Torppa, 28, yleensä poseeraa Instagram-tilinsä kuvissa erilaisissa luksusta tursuavissa ympäristöissä yllään arvokkaita merkkituotteita.

Luksuselämäänsä Maisa ei ole verotietojen perusteella kustantanut itse, sillä hän tienasi vuonna 2018 vain 12 015 euroa, josta tuli palautuksia 293 euroa. Tuloillaan Maisa jäi selvästi Suomen köyhyysrajan (14 750 euroa) alapuolelle.

Vastaus Maisan elintasoon löytynee Monacosta, jossa hänen ex-kihlattunsa, rallitähti Jari-Matti Latvala, 34, on kirjoilla. Maisa alkoi seurustella Jari-Matin kanssa vuonna 2015. Pari antoi seuraavana vuonna Me Naiset -lehdelle haastattelun, jossa Jari-Matti kertoi haluavansa kustantaa Maisalle hyvän elintason.

– Arvostan valtavasti, että Maisa hoitaa kotipuolen elämästämme ja tukee minua urallani. Yritän myös kompensoida sitä. Haluan maksaa Maisalle reissuja ja taata, että hän saa kaiken tarvitsemansa, Latvala kertoi Me Naisille.

Jari-Matin tulot ovat olleet viime vuosina suuret. Hänen vuosipalkkansa Toyota-tallissa on arvoitu olevan ennen bonuksia vähintään 1-1,5 miljoonaa euroa, josta hän on maksanut verot Monacoon. Tämän takia Jari-Matille ilmoitettiin viime vuonna Suomeen verotettavia tuloja nolla euroa. Palautuksia hän sai 337 euroa. Ilta-Sanomien mukaan Suomen verottaja on eri mieltä Jari-Matin pääasiallisesta asuinpaikasta ja yrittää saada miehen jättituloja verotettavaksi Suomeen. Jari-Matti on kiistellyt Suomen verottajan kanssa viime vuodesta lähtien mahdollisesti jopa miljoonien eurojen veromaksuista.

Seiska paljasti syyskuussa paparazzikuvien ja silminnäkijöiden lausuntojen perusteella, että Maisalla on ollut jo viime keväästä lähtien salasuhde tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa. Maisan ja Jari-Matin piti mennä naimisiin vuodenvaihteessa, mutta kolme viikkoa sitten häät peruttiin ja pari erosi. Seiskan mukaan heidät on kuitenkin bongattu keilaamasta ja viettämässä yhteistä yötä pian eron jälkeen ja Maisa myös osti Jari-Matilta 20 000 euron arvoisen Toyotan.

Lähteet: Vero.fi, Me Naiset, Seiska, Ilta-Sanomat

Kuva: Instagram / Maisa Torppa