Tiina Jylhän 50-vuotissyntymäpäivää juhlistettiin lauantaina 4.8. ylellisessä Sauen Kartanossa. Paikan päälle oli kerääntynyt lähipiiristä koostuva sadan hengen juhlaseurue, joista valtaosa matkasi varta vasten juhliin Suomesta. Lisäksi paikalla oli asiakkaita, yhteistyökumppaneita, työkavereita ja mediaa. Juhlista kuvattiin materiaalia myös Tallinna-sarjan seuraavalle tuotantokaudelle.
Juhlien teemana oli black & white formal, joten juhlaväki sai panostaa näyttävyyteen. Vieraat kuljetettiin paikalle limusiinein, ja illan aikana saatiin ihastella muun muassa Taikuri Henri Kemppaisen esittämiä taikatemppuja, Minna Saran tanssiryhmän taidonnäytteitä, lauluesityksiä sekä lopulta massiivista ilotulitusnäytöstä. Ilotulituksesta vastasi Suomen Ilotulitus Oy, joka on kymmenkertainen Suomen mestari vuosittain järjestettävissä ilotulitusnäytöskilpailuissa.
Tiinan aviomies Tape Valkonen hemmotteli vaimoaan yllättämällä tämän ylellisellä lahjalla: valkoisella Chrysler Crossfirella, jonka rekisterikilvessä lukee TINTTI. Virallinen merkkipäivä on todellisuudessa vasta 26.10., mutta Tapen alkavan kisadieetin vuoksi juhlat haluttiin aikaistaa ja viettää kunnon kesäjuhlat.