Tapani "Tape" Valkonen vuonna 2005

Tiina Jylhän aviomies Tapani ”Tape” Valkonen lähtee viikonloppuna (3.-4.12.) tavoittelemaan itselleen Mr. Universe -titteliä, sitä samaista jonka mm. Arnold Schwarzenegger on voittanut taannoin peräti useita kertoja.
Tape on treenannut koko syksyn tiukasti tavoitteenaan Tallinnassa 19.-20.11 pidetyt kehonrakennuksen World Cup -kisat, mutta joutui jättämään kisat väliin. Järjestäjät eivät päästäneet häntä lavalle olkapäävamman vuoksi lääkärinlausunnosta ja röntgenkuvista huolimatta. Pettymys oli raskas, sillä mies kokee olevansa elämänsä kunnossa rankan treenikauden jälkeen.
Hetken vaikutti toivottomalta ja että kilpailut olisi kilpailtu, mutta rakkaus kilpaurheilua kohtaan voitti. Tapen olkapäille suoritetaan vaativa kirurginen operointi 8.12. Uusi etenemis- ja treenisuunnitelma tehtiin välittömästi, ja pian uusiksi tavoitteiksi oli asetettu ensi kevääksi tärkeät kilpailut Torontossa ja Los Angelissa. Ennen leikkausta Tape käy kumminkin Saksan Mr. Universe -kisoissa, ja toivoo olkapäidensä kestävän vielä tämän kerran.
Tiina on omista business-kiireistään huolimatta valmis laittamaan työt kakkossijalle elämässään, ja tukea miestään matkustamalla kisareissuille jännittämään: ”Elämässä on osattava laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Tämä on koko perheen yhteinen projekti.”