Vedonlyöntiyhtiö: Antero Vartia korvaa Touko Aallon vihreiden puheenjohtajana jo ennen vaaleja

Vihreiden kannatuksen syöksykierre on kiinnittänyt myös vedonlyöntiyhtiön huomion.

Ylen tuoreen kyselyn mukaan vihreiden kannatus on enää 11,6 %, kun se vielä vuosi sitten niin ikään Ylen tekemässä mittauksessa Ville Niinistön puheenjohtajakaudella oli 18 %.

Vihreiden nykyinen puheenjohtaja Touko Aalto, jonka kausi päättyy kesällä 2019, on ollut syyskuun puolivälistä alkaen sairauslomalla uupumuksen takia, ja eduskunta on vahvistanut sairausloman kestävän lokakuun puoliväliin asti.

Vihreiden kansanedustaja Antero Vartia käynnisti maanantaina spekulaatiot tulevaisuudestaan myytyään osuutensa saunakompleksi Löylystä yrityksen toiselle perustajalle Jasper Pääkköselle.

Vartia kertoi Facebookissa, että ”on aika päästä rakentamaan jotain uutta ja arvokasta. Tällä kertaa se ei ole rakennus, vaan työtä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi”.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson on tehnyt omat johtopäätöksensä Vartian ilmoitusajankohdasta ja arvelee, että vihreät valitsee Vartian uudeksi puheenjohtajakseen ennen ensi huhtikuun eduskuntavaaleja.

Aallon uupumuksesta toipumisen kestoa on vaikea arvioida, eikä mies ole kommentoinut töihinpaluuaikatauluaan. Eduskuntavaaleihin on lokakuun puolivälissä aikaa enää tasan puoli vuotta, ja kovin pitkään Vihreät ei voi edetä ilman varsinaista keulakuvaa. Vartia taas on saanut toimistaan kansanedustajana arvostusta yli puoluerajojen.

Veikkauskohde Antero Vartian puheenjohtajuudesta osoitteessa Betsson.com

Betssonilta löytyvät myös kertoimet eduskuntavaalien suurimmasta puolueesta: SDP jatkaa kärjessä, ja kerroin on pienentynyt alkuperäisestä, tuorein noteeraus on enää 1.65.

Lähde: Betsson

Kuva: YouTube

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...
Suomelle kerroin 5.00 Kreikkaa vastaan
Suomelle kerroin 5.00 Kreikkaa vastaan