Äiti imetti päällään seisten – leimattiin hyypiöksi

Joogaavan äidin päällä seisoen suorittama taaperon imetys nostatti somessa melkoista raivoa.
Imetyksestä videon Instagramissa nimimerkillä Mottajuice julkaissutta naista nimitettiin muun muassa hyypiöksi, koska kommentoijien mielestä hän vain haki huomiota itselleen turhamaisella ja lapselle vaarallisella tavalla.

Kuten netissä monesti voi käydä, video kaapattiin Mottajuicen Instagram-tililtä ja julkaistiin uudelleen eri puolilla maailmaa. 13 sekuntia kestävän videon loppuosassa Mottajuice tekee jaloillaan saksiliikettä, joka varsinkin sai monet huolestumaan. He pelkäsivät, mitä tytölle tapahtuu, jos äiti kaatuu hänen päälleen. Aivan kaikki eivät erikoista imetystä kuitenkaan tuominneet, vaan onnittelivat naista kekseliäästä tavasta yhdistää äitiys ja jooga.
Mottajuice harrastaa tyttärensä kanssa joogaa muutenkin kuin imettäen. Hän on muun muassa julkaissut kuvan, jossa tyttö on äidin selässä tämän ollessa vaativassa varis-asennossa, eli tasapainotellen kyykyssä vain käsiensä varassa.
Äidit ovat viime aikoina yleensäkin innostuneet julkaisemaan imetyskuvia, jotka ovat saaneet jopa oman nimen, ”brelfie”. Nimi juontuu sanoista breastfeed (imettäminen) ja selfie. Mottajuice kuitenkin vei  brelfien aivan uudelle tasolle yhdistämällä sen joogaan.
Daily Mail arvelee Mottajuicen olevan amerikkalainen, mutta naisen Instagram-tilistä ja videosta kansallisuus ei selviä.
Mitä mieltä sinä olet alla olevan videon imetystyylistä?

 
Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...