Härkätaistelijan kammottava debyytti – sarvet lävistivät kurkun, leuan ja kasvot. Video ei herkille!

Härkätaistelu on kiistelty laji, jota esitetään spektaakkelimaisesti suuren yleisön edessä mm. Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sen lisäksi, että esityksessä raivon partaalle ärsytetty ja haavoitettu härkä lopulta tapetaan, myös itse härkätaistelijat ovat hengenvaarassa.Tästä saatiin uusin osoitus Espanjan pääkaupungissa Madridissa, jossa 23-vuotias Daniel García Navarrete teki debyyttinsä härkätaistelijana kaupungin suurimmalla areenalla, 10 000 katsojaa vetävällä Las Ventasilla.
Aluksi esitys eteni Navarreten suunnitelmien mukaan, mutta yhtäkkiä yli 450 kiloa painava härkä pääsi yllättämään miehen ja riepotti häntä sarvillaan kuin räsynukkea. Katsojat luulivat ensin härän haavoittaneen Navarretea vain reiteen, mutta todellisuus oli huomattavasti vakavampi.

Navarrete kiidätettiin kriittisessä tilassa sairaalaan, jossa hän edelleen taistelee hengestään. Lääkärien mukaan härän sarvet lävistivät Navarreten neljä kertaa; kahdesti kurkusta ja toiset kaksi kertaa leuasta. Sarvet lävistivät myös miehen kielen. Lävistykset olivat syvyydeltään n. 15 – 20 cm. Lisäksi Navarreten solisluu murtui ja hän sai lukuisia vakavia lihas- ja hermovaurioita. Lääkärien mukaan oli suoranainen ihme, että Navavarrete selvisi hengissä edes sairaalaan asti.
Hyytävä tapahtumasarja näkyy alla olevalla videolla.
HUOM: VIDEO EI SOVELLU HERKILLE!
https://youtu.be/IkEqRsMhqYI
Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.