Facebook-sivusto Next Level Bartending julkaisi videon seuraavalla saatetekstillä nauruhymiön kera: ”Kun yksi olut ja shotti eivät enää riitä”.

Videolla mies syö ensin ateriaa, jonka jälkeen hän ottaa olutpullon ja kaataa sinne suppilon avulla kasan mustia madoilta näyttäviä otuksia. Kun ”madot” putoavat oluen sekaan, ne alkavat sätkiä hurjasti.

Seuraavaksi mies sytyttää viinashotin kaasusytyttimellä, jonka jälkeen hän käyttää shotin liekkiä savukkeensa sytyttämiseen. Lopuksi hän kaataa shotin oluen ja edelleen sätkivien ”matojen” sekaan, ravistelee ja juo kaiken yhdellä kertaa.

Itsensä mielestä kaveri oli varsinainen kovanaama, mutta eräässä ryhmässä jaetun videon kommenttiosiossa alkoi polemiikki, mitä mies tuskin osasi odottaa. Kommenteissa nimittäin syttyi sota eläinten oikeuksien puolestapuhujien sekä miehen puolustajien välillä. Yli 20 000 kommenttia keränneessä raivokkaassa riidassa yksi ryhmä syytti miestä julmuudesta eläimiä kohtaan, kun taas toiset puolustivat häntä sekä syyttivät eläinten suojelijoita liioittelusta.

Jotkut kommentoijat huomauttivat, että kyseessä on vietnamilainen tapa juoda mustekalan lonkeroita, jotka sätkivät pullossa oluen happojen takia. Koska kyseessä ovat jo kuolleen mustekalan lonkerot, miehen puolestapuhujien mielestä tapaus ei ollut sen ihmeellisempi kuin mustekalan lonkeroiden syöminen ruokana.

Katso alta raivoisan nettiriidan aiheuttanut video. Mitä mieltä olet tämän miehen olut-lonkero-shotti-juomasta ja siinä olevista lonkeroista?

Kuva: Facebook / Next Level Bartending