Yhdysvaltalainen David Huggins, 74, väittää kohdanneensa maapallon ulkopuolista elämää mitä erikoisemmissa olosuhteissa. Mies kertoo tavanneensa avaruusolentoja siitä saakka, kun oli kahdeksanvuotias.
Hugginsin mukaan hän on ollut säännöllisesti tekemisissä avaruusolentojen yhteisön kanssa. Mies kertoo jopa menettäneensä neitsyytensä naispuoliselle avaruusolennolle ollessaan 17-vuotias. Siitä lähtien hän uskoo siittäneensä heille useita lapsia.
Hugginsista kertova dokumenttielokuva nimeltään Love and Saucers, eli rakkautta ja lentäviä lautasia, paljastaa kohtaamisten yksityiskohtia. Elokuvan tekijä Brad Abrahams myöntää yllättyneensä siitä, miten maanläheiseltä ja normaalilta Huggins vaikutti.
Huggins puhuu dokumentissa muun muassa siitä, miten hän menetti neitsyytensä avaruusolennolle.
– Kävelin metsässä, kun näin naisen istuvan puun alla. Hän nousi ylös ja lähestyi minua. Kiihotuin voimakkaasti enkä ollut saada housujani alas riittävän nopeasti. Kaaduin maahan ja makasin siinä hänen katsoessa minua. Saavutin kliimaksin, joka oli itseasiassa aika kivulias, mies muistelee.
Huggins kertoo saman avaruusolennon palanneen hänen luokseen useita kertoja. Eräällä käynnillä nainen paljasti, että Huggins oli isä, ja että lapsi oli hengenvaarassa. Mies väittää jopa kohdanneen lapsen ja parantaneensa tämän kosketuksellaan.
https://youtu.be/aIDadkL6U8g
Lähde: Meaww
Kuva: YouTube