Pelottava tilanne – valepoliisi uhkasi autoilijaa, mutta neuvokas toiminta käänsi tilanteen päälaelleen – katso video!

Autolla liikkunut mies oletti, että siviiliautoa ajanut poliisi yritti pysäyttää hänet, mutta tämä olikin valepoliisi. Tilanne kärjistyi uhkaavaan suuntaan.

Videolla näkyy tilanne, jossa autoilija luulee ensin poliisin haluavan pysäyttää hänet, mutta auton rekisterilaatta herättää hänen epäilyksensä. Lisäksi takana olevan auton kuljettajalla ei ole virkapukua.

Videon kuvaaja päättää soittaa asiasta hätänumeroon. Kun autot pysähtyvät liikenneruuhkaan, takana olevan auton kuljettaja nousee autostaan, lähestyen puhelimessa puhuvan miehen autoa.

– Hänellä on ase! huudahti soittaja puhelimeensa.

Hetken kuluttua hän tunnisti kapistuksen sorkkaraudaksi. Uhkaava tilanne meni kuitenkin ohi, sillä auton viereen tullut mies jätti aikeensa tekemättä, nähtyään kuljettajan puhuvan puhelimessa.

Soittaja yritti motittaa valepoliisin, mutta tämä lähti ajamaan karkuun. Osat vaihtuivat ja mies lähti ajamaan hänen perässään, ollen edelleen yhteydessä hätänumeroon. Paikalle tullut poliisipartio sai puhelimitse tarkat tuntomerkit rekisterinumeron kera ja lähti ajamaan valepoliisin perään hälytysvalot vilkkuen.

Lähde: Facebook / It´s Gone Viral

Kuvituskuva: Pixabay


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.