Vanhan perinteikkään koulun valvontakameraan tallentui hyytävää materiaalia.

Irlannin Corkin kaupungissa sijaitsevassa, nykyisin yläasteena toimivassa vuonna 1828 perustetussa Deerpark CBS -koulussa on vuosikymmenten ajan väitetty kummittelevan. Koulussa erinäisistä syistä öiseen aikaan olleet ihmiset ovat kertoneet kuulleensa häiritseviä ääniä, tömäyksiä ja jopa torvisoittoa.
Nyt epäilyt koulua piinaavista kummituksista saivat alleen uutta tuulta, kun koulun valvontakameralle tallentui selittämättömiä tapahtumia koulun käytävältä.
Valvontakameran kuvaaman videon alussa näkyy, kun käytävän päässä oleva ovi aukeaa itsestään ja sulkeutuu voimakkaasti pamahtaen. Seuraavaksi käytävän etuosassa vasemmalla seinällä oleva lokerokaappi alkaa kolista seinää vasten. Sitten avautuu yksi vieressä olevan kaapiston lokeroista, ja sen sisällä olleita papereita sekä vihko lentää lattialle. Lopuksi märästä lattiasta varoittava kyltti lentää kumoon, kuin potkaistuna.
Koulun rehtori Aaron Wolfe on ymmällään valvontakameran tallenteesta.
– Jos se on kepponen, emme tiedä miten se on tehty, Wolfe ihmettelee.
Wolfen mukaan muutamat koulun oppilaat ovat yrittäneet saada tilapäistä vapautusta koulunkäynnistä vetoamalla videosta aiheutuneisiin pelkoihin. Lupaa poissaoloihin ei kuitenkaan ole myönnetty, määräaikaisen koulusta erottamisen uhalla.
Koulu julkaisi videon YouTubessa otsikolla ”Kummitus tallentui kameraan?” Videon kuvauksessa koulu ihmettelee, onko kyseessä kepponen vai poltergeist. Tekstissä vielä mainitaan Deerpark CBS:n olevan ”Corkin kaupungin eteläosan vanhin (ja kummittelevin!!!!?) koulu”.
Katso video alta ja muodosta oma mielipiteesi tapahtumasta. Onko kyseessä poltergeist, vai taitava Halloweenia pohjustava kepponen?

Lähde: Unilad