Kasvoitta syntynyt tyttö uhmaa lääkäreiden ennusteita – täytti jo yhdeksän vuotta

Brasilialainen Vitória Marchioli kärsii harvinaisesta Treacher Collinsin oireyhtymästä, joka on estänyt hänen kasvoluidensa normaalin kehittymisen. Tytön silmät, suu ja nenä ovat siten poissa paikoiltaan.
Vitórian ei uskottu elävän edes muutamaa tuntia, mutta tyttö on uhmannut lääkäreiden odotuksia ja on nyt yhdeksänvuotias. Lapsen synnyttyä lääkärit olivat neuvoneet vanhempia aloittamaan hautajaisjärjestelyt.
Vitória oli kahden päivän ikäinen, kun hänet siirrettiin erikoisyksikköön, missä hänen tilansa tunnistettiin Treacher Collinsin oireyhtymäksi. Viikkoa myöhemmin tyttö pääsi jo vanhempiensa mukana kotiin.
Tyttö on käynyt läpi kahdeksan leikkausta, joissa hänen silmiään sekä nenää ja suuta on muokattu. Vanhemmat Ronaldo, 39, ja Jocilene, 43, jatkavat rahan keräämistä, jotta heillä olisi varaa viedä tyttärensä uusiin hoitoihin.
– Lääkärit eivät osaa kertoa, kuinka hän on elänyt niin pitkään. Mutta he uskovat, että tarjoamamme hoiva ja rakkaus ovat pitäneet tytön elossa, vanhemmat kertovat.
Vanhemmat surevat sitä, että Vitória on joutunut kohtaamaan paljon ennakkoluuloja erikoisen ulkonäkönsä vuoksi.
– Toivon, että tulevaisuudessa ihmisillä on enemmän rakkautta toisiaan kohtaan riippumatta ulkonäöstä, ihonväristä, uskonnosta ja muista seikoista, Ronaldo toteaa.
Alla oleva video ei sovellu herkimmille katsojille.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.