Mönttinen ei säästellyt kirosanoja häätäessään karhua kotipihaltaan.

Suomussalmelaisen Arja Mönttisen suihkuhetki sai yllättävän käänteen kun kotipihalle tallusteli suuri uroskarhu. Pihalla oleskelevat koirat pistivät myös haukuksi karhun saavuttua. Nainen kuvasi kohtaamisen ja videosta tuli välitön somehitti.

– En pelkää karhua eikä se näyttänyt vihaiselta. Minua rupesi kuitenkin koirien puolesta vähän pelottamaan, kun minulla on koiria ketjussa kiinni. Ketju kiersi jo kerran karhun nilkan ympäri ja mietin, että mitä jos karhu hermostuukin siitä? Mönttinen kertaa tapahtunutta.

Karhu temmelsi Mönttisen pihalla hyvän tovin, eivätkä naisen kirosanoilla siivitetyt karkoitushuudot näyttäneet siihen tepsivän.

– Siinä sai tovin aikaa odotella ja minä yritin metelöidä ja pitää sitä karhua kauempana, mutta eipä tuo hirveästi tuntunut välittävän. Päätin soittaa sitten hätänumeroon, Mönttinen kertoo.

Paikalliset metsästäjät saapuivat apuun ja ampuivat paukkupanoksia karhua kohti. Tapahtuneesta on nyt viikko eikä karhua ole enää näkynyt.

Mönttisen kuvaama video levisi viime viikolla sosiaalisessa mediassa. Videolla Mönttinen komentaa karhua topakasti kirosanojen saattelemana.

– Aika monta kirosanaa siinä saattoi lopulta lentää, itselläkin adrenaliini nousi pintaan. Kyllähän tuo vähän naurattaa.

https://www.youtube.com/watch?v=Qr4Vee9u9bo

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Youtube, MTV