Erna Husko on kuin Jen Selter – nämä pakarat vievät huomion!

Urheilullinen Erna Husko on kuvien perusteella loistavassa fyysisessä kunnossa ja pakarat ovat parhaimmillaan kuin Yhdysvaltojen peppukuningatar Jen Selterillä.

Nuorena taitoluistelua harrastanut Husko on rautaisessa kunnossa ja sen näkee kuvista, joissa vatsalihakset piirtyvät terävinä. Päähuomion varastavat silti muhkeat pakarat, joista neitonen on julkaissut myös treenivideoita Instagram-kanavallaan.

Myös huippu-urheilijalla on ”huono päivänsä” ja sen osoittaa tuore vertailukuva, jonka Husko on laittanut faniensa nähtäväksi. Katso hymyilevän Huskon upeita kuvia alapuolelta.

View this post on Instagram

I want to talk about Instagram and how we shouldn’t trust everything we see and allow it bring on self-consciousness. 🤢When I scroll through my explore feed, all I can see is many beautiful, ripped human beings. But no one really talks about how they look on Sunday morning without makeup and feeling bloated?!😀🤷🏼‍♀️ Because, to be honest that’s what we all are. Not perfect. And all we can do is to be honest to ourselves, to who we are, and what we have. A bloated body doesn’t make you “out of shape.” ❤️ . MY NORMAL 24-7 LOOK vs FLEX . I can honestly say that even though I see my abs poppin out, it often looks like they don’t even exist. 😅😂So babes, even though you don’t see your abs, they are still there!! Keep working hard and don’t be too hard on yourself.👊🏽🔥💕

A post shared by ERNA HUSKO 👸🏼🍑 (@ernahusko) on

View this post on Instagram

BABEZ! When you have written your goals down, it’s SO much easier to follow them. 📲✅ You only feel lost when you don’t have a plan you follow. So once you have the goals, MARK THEM DOWN, AND GET THEM! 🏆 . . . Nyt räjähtää tämän kuukauden SPESIAALI valmennus!! 💥💥💥 NYT SAATAVILLA Build The Booty- LEAN & BUILD THE BOOTY- HOME valmennuksilla saavutat tehokkaasti ja järkevästi kireän ja lihaksikkaan vartalon! Tuhansia onnistumisia, haluan nainen, että just oot se seuraava. 👊🏽❤️ Huomiseen 00:00 asti VAIN 49,90€! (Norm.79,90€)💪🏽💥 Säästä 30€ NYT ja aloita milloin sulle itsellesi sopii! -> LINK IN BIO! 😘 #bootywitherna @fitnet.fi

A post shared by ERNA HUSKO 👸🏼🍑 (@ernahusko) on

Ja tässä vielä videopätkä, jossa Husko on uimassa:

Kuvat: Instagram / Erna Husko