Nuori nainen julkaisi peiliselfien – somekansa repesi totaalisesti

Selfieitä otetaan monella tavalla, mutta ylivoimaisesti yleisin konsti on käyttää apuna peiliä. Tämä luonnollisesti siksi, että samalla voi itse tarkistaa oman ilmeensä ja asentonsa puhelimen näytöltä.
Näin teki myös eräs nuori nainen, joka oli pukeutunut tyrmäävän upeaan iltapukuun. Nainen kirjoittikin Twitterissä julkaisemaansa kuvaan: ”Menossa illalliselle, koska tarvitsin tekosyyn pukeutua tähän”. Kaikki on tähän mennessä vielä täysin normaalia ja nainen näyttää mekossaan upealta, MUTTA…

Kuvassa naisen taustalla näkyy täysin siivottomassa kunnossa oleva huone, ja palaute on ollut sen mukaista. Naisen huone on todellakin karmeassa kunnossa. Vaatekappaleita, tyynyjä ja ties mitä on hujan hajan lattialla miten sattuu. Irvileukaiset kommentoijat ovat alkaneet analysoida erilaisia lattialla näkyviä tavaroita ja niiden sopivuutta toisiinsa muotipoliisin näkökulmasta.
Kuvassa näkyy lattialla vaatekappaleiden ja kenkien seassa mm. laukkuja, juomia, pussilliset kolikoita ja vaahtokaramelleja sekä nähtävästi jopa elävä jyrsijä! Alempaan kuvaan eräs kommentoija on suurentanut kohdan, jossa todellakin näkyy hiirtä tai jotain muuta pientä karvaista eläintä muistuttava hahmo laatikoston edessä.
Nainen itse ei ole kommenteista moksiskaan, eikä ole poistanut kuvaa Twitteristä.


Lähde: Playboy