Uutisoimme eilen Henna Peltosen raskauskohusta ja mahdollisesta erosta aviomies Tauski Peltosesta. Puhelimitse taivoitettu Henna kertoo raskausuutisen olevan totta, ja vahvistaa myös pariskunnan välirikon.
Hymy-lehden haastattelema Tauski Peltonen väitti, ettei ollut tietoinen Hennan halusta hankkia lapsia, eikä ajankohta kiireisen miehen mukaan voisi olla huonompi perheenlisäystä ajatellen. Henna kuitenkin kertoo, että Tauski on ollut erittäin tietoinen raskaudesta, ja että lapsen hankkimista oli yhdessä suunniteltu. Aviokriisin aiheuttikin se, että Tauski käski Hennan tehdä abortin. Vaatimuksesta järkyttynyt Henna ei aio taipua aviomiehensä tahtoon, vaan haluaa ehdottomasti pitää lapsen. Koska Tauski ei halua lasta, ei avioparilla ole Hennan mukaan mahdollisuuksia jatkaa yhdessä, vaan ero on väistämätön.
– Tämä on niin anteeksiantamatonta, että ero on lopullinen. En pystyisi koskaan antamaan tätä anteeksi. Olen tästä kaikesta hyvin surullinen ja järkyttynyt, ja ennenkaikkea pettynyt, mutta nyt haluan keskittyä itseeni ja tähän raskauteen, kaikki muu on nyt toisarvoista, Henna sanoo.
– Toivon, että tästä ei mediassa tehtäis enää tän isompaa sirkusta. Tämä stressi kun ei tee hyvää pikkuiselle…
Aion jatkaa töitäni niin pitkälle kuin mahdollista, eli minut nähdään jatkossakin NiceKoneen keikoilla ja juontamassa viihdekatsausta! Olen myös jo saanut kutsuja muotikuviin vauvamasun kanssa, hän lisää lopuksi.