KYSYMYKSIÄ

Viikonloppu ei ole mitään ilman rasvaisia missispekulaatioita. Viekö Linnea Aaltosen yliruskettunut alipaino mielenkiinnon käsi housuissa istuvien tuomareiden illasta? Voittaako Linnea? Huikeaa. Miksi Martina kaipaa Eskoa? Miksei Esko voisi kaivata Martinaa? Minkä takia Mr. Mallorca juo vettä hanasta Kanarian saarilla, vaikka opas käskee juoda vain tiukkaa? Sijoittuuko Paradise Oscar kärkikymmenikköön Euroviisuissa? Ei sijoitu? Sijoittuu? Missä on Marion ja Tipitii? Kuka on varastanut Matti Monosen seiväskuopan? Mihin Mathew nyt putoaa?
Miksi Sheriffiä ei lasketa kentälle, vaikka sheriffi haluaisi laskea kentälle? Milloin AC Oulu pääsee pelaamaan kaukalopalloliigaan? Voittaako Barcelona triplan Real Madridin nauttiessa Mourinhon johdolla tuplia?
Huhhuh, hirmuisesti kysymyksiä, joihin allekirjoittanut hakee vastauksia kuin housuunsa pissinyt abi ylikuormitetun rekan lavalla. Olen valmis tutkimaan asioita, mutta tutkimus vaatii muutakin kuin perjantaiyön romattiset komediat ja muutaman pullon muumilimua. Epävarmuus valtaa alaa sillä seurauksella, että nyt on pakko painaa itsensä zeniittiin. Mikään ei enää tunnu varmalta, jos lasketaan ajatuksista pois seuraavat, viikonlopun pelastavat giganttiset vetovinkit:
Fulham
Birmingham
Juventus
Udinese
Reading
Lens
Ihkun maistukaista viikonloppua, vetäydyn mietiskelemään misseyden syvintä olemusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.