Blogi - Claudia Eve

Pikalähetteellä sydämen varjoainekuvauksiin!

Joukkueet on nyt jaettu.

Älä tule paha joukkue, tule hyvä joukkue.

Pääsin mahtavaan Team Blue -joukkueeseen, jossa on mukana Antti Railio, Veera Korhonen, Aarni Mikkola ja minä.

Tästä se leikki alkaa. Ensimmäinen kisa on takana ja voitto tuli kotiin! Voitto tuntui mielettömältä, kun vastassa oli raakaa voimaa ja älyä Team punaisilta, jossa mukana onneksi pehmentämässä räjähtävää alkuvoimaa, ihana moniNainen puNAINEN nainen Meiju!

Tehtävä oli yllättävänkin vaikea, jään sulatus. Onneksi meillä joukkue toimi hienosti yhteen ja saimme jääkuution sulatettua ensimmäisenä. Antti sai voimalla repäistyä paidan kuution sisältä repeämättä. Me oltiin todellisia jäänsärkijöitä. Tuntui todella mahtavalta tiiminä nostaa sininen lippu tankoon ja tuoda ensimmäinen voitto kotiin.

Mutta me ollaan me, ei enää nuoriso, mutta meilläkin on tulevaisuus. Elämä on mukavaa, kun sen oikein oivaltaa. Nyt on kaikkien aika laittaa terveys edelle ja ykkös prioriteetiksi.

Ennen leirin alkua kävimme kaikki osallistujat Helsingin urheilulääkäri asemalla laajoissa tutkimuksissa. Paljon verikokeita ja sydämenrasituskoe. Se oli rankka reissu, mutta tulihan tehtyä. Mielestäni jokaisen ihmisen pitäisi käydä jossain elämänsä vaiheessa tuollaisessa testissä vaikka rutiinina 50-vuotistarkastuksen lomassa. Iso suositus. Laajat kokeet ja hyvä selkeä ammattilaisten analysointi tuloksista antoi uutta pontta elämäntapamuutoksessa.

Itselläni mustat pilvet saapuivat ylleni, kun sydämen rasituskokeessa sydämen palautuminen ei tapahtunutkaan normaalisti rasituksessa. Lähete kardiologille, joka laittoi minut pikalähetteellä sydämen varjoainekuvauksiin. Odottavan aika oli pitkä. Kävin kokeiden tuloksia odotellessa kaikki vaiheet läpi tuhkauksesta, uurnaukseen ja muistokirjoitukseen.

Huhuhuh! Ei meinannut oikein uni tulla öisin ja pientä itkun tuherrustakin pukkasi.

Tulokset saapuivat ja kaikki oli hyvin. Matka jatkuu entistä ehompana kohti tervettä ja hyvää elämää. Tällä viikolla otammekin kisaa kalori tietämyksestä, kummat vievät voiton tällä kertaa ja mikä on palkintona?

Suurin pudottaja Suomi, Nelosella torstaina klo 20:00


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.