Blogi - Claudia Eve

Tilanne bloggari-Veeran kanssa kärjistyi kuvauksissa – ”Pyysin anteeksi, itkimme ja saimme sovittua”

Viime viikon torstain jaksossa näimme, kuinka liikunta voi olla täysin erillaista. Akin treenit on kovaa puurtamista ja siinä ei tunneta armoa. Meidän ihana valkku Janni on näyttänyt meille, että urheilu voi olla myös hauskaa ja tehokasta samaan aikaan.

Mistä meidän sininen joukkue on tehty? Rakkaudesta, hyvyydestä, ystävyydestä, tiimihengestä ja lojaalisuudesta. Siitä on sininen joukkue tehty.

Mistä punainen joukkue on tehty? Kilpailuhengestä, voitontahdosta, hiestä ,kyyneleistä ja pettymisestä.

Meillä sinisillä oli pientä painetta leirissä, vaikka kaiken kaikkiaan meillä on hyvä tiimi henki. Veera ei ollut tottunut tuollaiseen ryhmässä olemiseen ja on introverttinä, joten hän ahdistui jatkuvasti kaikesta. Antti lauloi liian lujaa, Oskarin tarinat on rasittavia, Aarnin kiljuminen on raskasta ja varmaan minun positiivisuuteni ja puheen pölinä olivat oksettavan kuuloista. Veera negatiivisuus ja latisti tunnelmaa, mikä ei näkynyt silloin, kun kuvasimme ja teimme tehtäviä. Meillä oli hyvä meininki kameroiden käydessä.

Mutta minun oli pakko sanoa asiasta, mistä kaikki olimme käyneet keskustelua. Olen suurperheen äiti ja ajattelin, että minun on pakkoa sanoa Veeralle. Vertasin mielessäni tilannetta siihen, jos olisin lähtenyt ison lapsilauman kanssa leirille, jossa yhdellä on koko ajan ongelmia, se vaikuttaa kaikkien leirillä viihtyvyyteen, siksi sanoin asiasta. Toki minunkin tuli paha mieli, kun näin miten sanomiseni loukkasi Veeran tunteita. Pyysin anteeksi, itkimme yhdessä ja saimme asian sovittua. Veerasta kuoriutui ihana ihminen.

Janni toi myös oman tunneälynsä mukaan, joka toimi sataprosenttisesti. Saimme hännän vedon lomassa sanoa toisistamme jotain hyvää ja se toimi hyvin. Oli kiva kuulla positiivista palautetta ja antaa sitä myös. Jää oli sulatettu ja joukkueemme henki saatiin kaivettua esiin muutenkin kun kameroiden käydessä. Kuvaukset ovat olleet tähän saakka rankkaa niin henkisesti kuin fyyssisetikkin. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Danielin asenne on ollut alusta asti ME, Myself AND I vailla vertaansa. Jos tällä asenteella ei olle finaalissa, ei millään. Viekö asenne voittoon vai turmioon? Aki nuhteli Dania, kun Dani ei noudata samoja ohjeita, kun muut, mutta Dani vannoo tietävänsä paremmin, miten paino lähtee nopeasti viis elämäntapamuutoksesta, kunhan painoa lähtee viikossa mahdollisimman paljon. Me muut kilpailijat olimme jo huolissamme, onko tapa mitä Dani käyttää laihtumiseen enää terveellinen.

Armotonta rääkkiä koko päivä, salilla pyörälenkkiä ilta treeninä Vantaalta Porvooseen ja takaisin. Nestettä kuusi desilitraa päivässä ja omat pirtelöt. Siitä on Danin ruokavalio tehty.

Ensi viikolla näemme, tuottaako se tulosta. Kannattako Danin omat metodit, kuinka monta kiloa tippuu viikossa vai tippuuko mitään? Danin toive painonpudotuksesta on mielellään kuusi kiloa, se olisi bueno. Akin tivatessa Danilta, kumpi on hänelle tärkeämpää elämäntapamuutos vai voitto. Dani tokaisee omaan itsevarmaan tyyliinsä molemmat, mutta tärkeintä on VOITTO!

Viikko tehtävänä oli esterata/palikkatehtävä. Mika jäi pois kilpailusta selkävaivan vuoksi. Meidän joukkueesta yhden piti jäädä sivuun. Jäin vapaaehtoisesti. No oliko yllätys, kuka kisan voitti. Siniset veivät taas punaisia, kun litran mittaa. Ei auttanut taaskaan poikien uho. Karvaan tappion jälkeen Oskari totesi, että ei hän ole tänne tullut palikoita kasaamaan vaan elämäntapamuutosta tekemään. Danin kommentti oli, että jos peli olisi ollut 3/4 ja Mika olisi ollut mukana, he olisivat olleet puolituntia ennen meitä valmiina kukkulan päällä vetämässä hanskaan. Dani sanoi sarkastisesti myös voitostamme: ”me ei olla muurareita, me ollaan bisnesmiehiä.” He palkkaavat muut tekemään paskahommat. Siihen Antti tokaisi ”perusduunarin rehellisyys perii maan”. Onneksi meidän ihana Antti on muurarin poika! Voitto kotiin hyvällä asenteella!

Ensi viikolla näemme, kun yksi lähtee taas kotiin. Kuka? Ja onko juorut totta vai rikkinäisen puhelimen aikaansaamista? Onko reilupelinkerho koossa?
Tähtääkö yksi voittoon keinoja kaihtamatta!

Jännät paikat.

Suurin pudottajaNelosella torstaisin klo 20.00.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.