Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parhaillaan tanssiva näyttelijä Ernest Lawson paljastaa Anna-lehden haastattelussa, että hän on tarkan rahan mies.

Lawson työskenteli jo nuorena ahkerasti ja laittoi aina osan tuloistaan säästöön. Opiskeluaikana hän työskenteli muun muassa pikaruokaravintolan vuoropäällikkönä ja vaatemyyjänä.

– Rahatilanteeni oli silloin niin tiukka, että pitkien opiskelupäivien jälkeen menin loppupäiväksi töihin, Lawson kertoo Anna:ssa.

Ajan myötä hän oppi seuraamaan tarkkaan tulojaan ja menojaan ja paljastaa, että kirjaa nykyään kaikki menonsa Exceliin.

– Listaan ylös jokaisen maksamani vuokran, lainanlyhennyksen ja sähkölaskun. Tärkeintä on tietää, mitkä ovat omat tulot ja menot ja sitten pitää ne tasapainossa.

– Olen ylpeä siitä, että olen aina pystynyt näyttelijänä ja toisessa ammatissani luokanopettajana elättämään itseni ja perheeni töilläni.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lawsonin perheeseen kuuluu kaksi tytärtä ja vaimo, jonka kanssa hän avioitui vuonna 2015. Vaikka Lawson on tarkka raha-asioissa hän myöntää, että hääjuhlaan käytettyä summaa hän kauhistelee edelleen.

– On hullunkurista, miten paljon rahaa häihin voi palaa. Kyse on yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä, mutta lopulta se on vain yksi päivä, jonka viettämiseen käytetään aivan uskomattomia rahasummia.

– En ole koskaan aiemmin käyttänyt yhteen päivään niin paljon rahaa, enkä toivottavasti joudukaan käyttämään.

Lähde: Anna

Lue myös:

Ernest Lawson paljastaa miksi kertoi perheen raskaasta menetyksestä – ”Hiljaisuus ja häpeä pahensi kipua”

Roope Salminen murtuu kyyneliin podcastissa – Ernest Lawson avautuu ensimmäistä kertaa raskaasta menetyksestään: ”Ei löytynyt sydämen sykettä”