Ex-aviopari Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen ovat ajautuneet sanasotaan Facebookissa. Syynä on eilinen Suomi-Venäjä-matsi. Antti on jopa poistanut Hennan Facebook-kamuista.
-Näin pitkälle riitoihin voi jääkiekko johtaa. (…) Rakas ex mieheni Antti Kurhinen poisti minut täältä pelkästään mun jääkiekkopäivitysten takia… (…) Säälittävää on että suuttuu siitä että jos joku on sitä mieltä että peli meni osiltaan väärin. (…) Saanko sanoo, vihaan Putinia ja Venäjä voitti epäreilusti, Henna tylyttää.
Antti selittää asiaa voimakkain sanakääntein:
-Kaverilista kummasti harveni taas tämän finaalilätkäpelin jälkeen, kun tajuaa miten paljon paskoja, mätiä todella rasisteja ihmisiä onkaan joukossa, jopa aika läheisiä, jotka normielämässä hymyilee sulle naamaan ja sanoo sulle olevan hyvä jätkä, mutta tämmöisessä tilanteessa tulee kaikki totuus ilmi. (…) Ja pyydän kaikkia muitakin paskiaisia jotka niin paljon vihavaat mua, Venäjää ja Ryssiä niin helvetisti, poistakaahan itsenne kavereista samantien ja poistukaa samalla mun elämästäkin, Antti vouhottaa.