Kohurokkari Archie Cruz äänestettiin ulos Selviytyjät Suomi -kisasta viime lauantaina Nelosella nähdyssä jaksossa. Nyt Cruz kertoo omista Selviytyjät-kokemuksistaan BB-voittaja Kristian Heiskarin juontamassa Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassa.

Ohjelmassa käy ilmi, että Cruz oli heitetty ulos eräästä toisesta tv-ohjelmasta juuri ennen Selviytyjien kuvausten alkamista. Metropolin tietojen mukaan kyseessä oli pesti Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Asia tulee puheeksi, kun Heiskari kysyy Cruzilta, miksi tämä päätti lähteä Selviytyjiin.

– Ensinnäkin sen takia, että minulla oli ollut äskettäin ihan hirveä kohu ja olin saanut fudut yhdestä toisesta telkkariohjelmasta, Cruz vastaa Heiskarille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Cruz myöntää halunneensa osoittaa hänet heivanneelle tuotantoyhtiölle, mitä nämä menettivät, kun pistivät Cruzin pihalle.

– Halusin mennä näyttämään, että haistakaa vittu, minä handlaan tämän ohjelman – ja niin minä sitten handlasinkin minun mielestäni aika hyvin, Cruz avaa.

– Että se oli sellainen hyvä kopautus sille toiselle tuotantoyhtiölle, hän summaa.

Katso koko Kristianin heimoneuvosto -ohjelman tuore jakso täältä.

Lue myös:

Rokkari Archie Cruzilta rajua palautetta Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvi on huono kaikessa ja vähän bimbo, Saralla on välillä hiekkaa jossakin”

Kristian Heiskarilta suora kannanotto Archie Cruzin ja Elias Gouldin jättiriitaan Selviytyjissä – ”Päätin vaihtaa seuraa”

Seiska: Heikki Lampela viihtyy Archie Cruziin yhdistetyn pornotähden kanssa