Tuoreen Atlantin yli -ohjelman kauden kuvaukset tulivat hiljattain päätökseen, kun ohjelman osallistujat pääsivät purjehtimaan turvallisesti satamaan. Ohjelmaa luotsaa tunnettu mediapersoona ja poliitikko Joel Harkimo.

Nyt Harkimo avaa purjehduksen jälkeisiä tuntemuksiaan omalla Instagram-tilillään. Harkimo on lisännyt kuvan, jossa poseeraa yhdessä kaudelle osallistuvien julkkisten kanssa. Mukana reissussa olivat muun muassa malli ja yrittäjä Anne Kukkohovi, artisti Pete Parkkonen ja somevaikuttaja ja juontaja Sara Forsberg.

– WE DID IT! Oon ihan super ylpeä meidän koko porukasta! Me hitsauduttiin yhteen tän reissun aikana ja meistä tuli perhe. Kaikki ihan mahtavia ihmisiä. Oon oppinut paljon ja saanut elämänmittaisia ystäviä. Tätä reissua mä en unohda koskaan! Kiitos siitä koko tiimille! Harkimo kirjoittaa Instagramissa.

Kyseessä on Harkimon kolmas kerta, kun hän purjehtii Atlantin yli.

– Ihan hullua ja laskeskelin että oon yhteensä näissä ylityksissä purjehtinut reilut 10 000 merimailia joka on noin 19 000km. Se tuntuu todella paljolta ja oon siitä ylpeä! mies hehkuttaa.

Purjehduksen aikana Harkimo on ikävöinyt puolisoaan Janni Hussia, joka odottaa kotona Harri-koiran kanssa.

– Nyt vähän relaa ja sitten tuun kotiin Janni Hussi. Ollut todella ikävä, Harkimo muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Harkimon postaus on saanut lämpimän vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Myös Janni Hussi on kommentoinut kuvaa tavalla, joka on herättänyt hilpeyttä seuraajissa.

– Harppuuna ihmetelly mitä tää tämmönen peli on ku sian pieremän aikaa joutuu ulkoilemaan nykyään, radiojuontajana työskentelevä Hussi toteaa viitaten Harri-koiran ulkoilutottumuksiin.

– Mut ihanaa ku tuut kotiin, Hussi lisää vielä erillisessä kommentissa sydänemojin kera.

Lue myös:

Näin Janni Hussi reagoi Joel Harkimon lähtöön Atlantin ylitykselle – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Suojelusenkeleitä matkaan”

Atlantin yli -reality saa jatkoa – Joel Harkimo paljasti mitä tulee kaipaamaan eniten – ”Ihan hullu ikävä!”