Suomen suurimmasta huumevyyhdistä kertovassa Katiska-dokumentissa ääneen pääsevät pääsyytetyn Niko Ranta-ahon lisäksi sukulaiset ja ex-tyttöystävät. Yksi heistä on fitness-lavoilta tuttu bloggaaja Linda Manuella.

Linda on saanut dokumenttiin osallistumisen jälkeen runsaasti palautetta sosiaalisen median kautta. Kaikki viestit eivät ole mukavimmasta päästä. Hän julkaisi yhden viesteistä Instagramin Stories-osiossa.

Ehkä Niko Ranta-aholla voisi olla vähän näyttävämpiäkin naisia! Nämä eivät ole ulkonäöllisesti mitään. Nosta vähän rimaa, olet itse ihan yes, kirjoittaa eräs nainen sosiaalisessa mediassa.

Linda ei jäänyt sanottomaksi, vaan päätti ottaa kantaa sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan ulkonäön arvostelemiseen.

– Mä kelasin, että olisin jättänyt eka ton omaan arvoon niin kuin kaiken, jota minulle tulee. Olen kuitenkin kyllästynyt siihen. Tuossakaan ei ollut mitään sellaista järkevää palautetta tai aiheellista kritiikkiä, jossa voisin kehittyä. Tuo oli suoranaisesti ulkonäköni haukkumista. En mä voi sille mitään, miltä mä näytän. Sosiaalisessa mediassa on niin paljon ala-arvoista kommentointia nuorten kesken. Hirveätä nettikiusaamista. Koen, että voisin vanhempana vaikuttajana tuoda ilmi, ettei sellainen ole ok. Harvoin nuo tyypit joutuu vastuuseen, Linda avautuu Instagramin Stories-osiossa.

Hän myöntää, että on joutunut nuorempana kestämään järkyttävää ulkonäkökritiikkiä.

– Toivon, ettei kukaan joudu käymään vastaavaa läpi tai tottumaan tuollaiseen kirjoitteluun. Itse olen ikävä kyllä tottunut. Se tekee välillä vihaiseksi, sillä ei kenenkään pitäisi tottua vastaavaan.

Lue myös:

Bloggaaja Linda Manuella ottaa vihdoin kantaa osallistumiseensa Katiska-dokumenttiin: ”Syy tosi yksinkertainen”

Sofia Belórf Katiska-dokumentista: ”Olen meistä ainoa, joka on tehnyt sadan tonnin tulot rehellisellä työllä”

Niko Ranta-aho puolustaa kohuttua Katiska-dokumenttia: ”Media teki minusta julkkiksen”