Putous-juontaja ja näyttelijä Christoffer Strandberg, 31, paljasti yllättäen tammikuussa ostaneensa talon Siuntiosta yhdessä puolisonsa Jannen kanssa. Pari on unelmoinut omasta talosta jo pitkään ja nyt muutto on vihdoin ohi.

Strandberg julkaisi Instagram-tilillään hauskan kuvasarjan, jossa poseeraa onnellisena komean kaksikerroksisen talonsa edustalla.

– Muumit on talossa. Vihdoin ja viimein voidaan huokaista helpotuksesta ja sanoa, että olemme muuttaneet. Ja sitä paitsi muuttaneet unelmiemme taloon alueelle, josta olen lapsesta asti haaveillut, Strandberg iloitsee.

Näyttelijä myös vitsailee, että tietää nyt talonomistajana mihin kaikki rahansa laittaa. Kaunis ja toimiva koti on hänelle kuitenkin myös sijoitus tulevaisuuteen, turvaan ja onneen.

– Tämä muutto ja sitä edeltävä aika onkin ollut meidän elämän raskainta aikaa, ikinä. Olemme kohdanneet sellaisia haasteita ja säätöjä, joista en edes jaksa avautua.

Parasta miehen mielestä kuitenkin on, että menneen vuoden ulkoisista haasteista huolimatta hänellä on ollut selvä syy miksi nähdä vaivaa ja unelmoida. Tämä syy on Strandbergin puoliso Janne.

– Elämä on parasta jaettuna. Ja emme nyt asuisi valmiissa kodissa ilman perheidemme apua. Pandemiat ja möröt eivät tunnu missään kun on oikeat, hyvät ihmiset ympärillään. Esimerkiksi mun mamma ja luonto.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Oho! Christoffer Strandberg osti talon Janne-puolisonsa kanssa: ”Unelma toteutuu muumitalossa”

Me Naiset: Näyttelijätähti Christoffer Strandberg avautuu mielenterveydellisistä haasteistaan – ”Terapia tekisi hyvää kenelle tahansa”