Laulajat Elias Kaskinen ja Elias Gould sekoitetaan yhteisen nimensä ja ammattinsa vuoksi usein keskenään, mikä on vuosien saatossa johtanut lukuisiin hämmentäviin tilanteisiin.

Kaskinen on jakanut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa julkaisun, jossa hän kertoo, että ihmisten oli jo lukioaikoina vaikeaa erottaa samaa koulua käyvää kaksikkoa toisistaan.

– Ollaan Elias Gouldin kanssa totuttu siihen, et jengi sekottaa meidät jo Kallion lukiossa 2008, mies kirjoittaa.

Julkaisunsa yhteydessä Kaskinen paljastaa, että nyt sekoilu on hänen mielestään mennyt liian pitkälle. Kaskinen sai nimittäin hiljattain postissa Gouldin verokortin.

– Siinä vaiheessa kun Posti lähettää mulle Gouldin verokortin, ylitetään tietty raja, Kaskinen kommentoi nauruemojien kera.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Elias Kaskisen Instagramista

Gould on jakanut Kaskisen postaaman julkaisun myös omassa Stories-osiossaan.

Elias Kaskinen ja Elias Gould lukeutuvat Suomen tunnetuimpiin artisteihin, jotka on nähty useissa eri tv-ohjelmissa, kuten Tähdet, tähdet -sarjassa ja Mökkireissussa. Tällä hetkellä Gould tähdittää lauantaisin Nelosella esitettävää Selviytyjät Suomi -ohjelmaa.

Lue myös:

Elias Gould avautuu Selviytyjät-kokemuksistaan: ”Ikävä tyttöystävän ja koiran väliin!” – valmistautui erikoisella keinolla kuvauksiin

Elias Kaskinen lataa suorat sanat somen Tinder-utelijoille – ”Vastaan nyt tämän ainoan kerran”

Johanna Pakonen arvostelee Arttu Harkin käytöstä Selviytyjissä: ”Arttu määräsi käytännössä kaiken”