Suomen suosituimpiin poplaulajiin lukeutuvat Erika Vikman ja Antti Tuisku esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä Uuden Musiikin Kilpailun finaalilähetyksessä lauantaina 20. helmikuuta.

Aiemmin kerrottiin, että Antti Tuisku tulee juontamaan koko tämän vuoden UMK-finaalin. Nyt show sen kuin paranee, kun kaksi huippuluokan staraa yhdistävät voimansa yhteisessä lauluesityksessä.

Vikman julkaisi omalla Instagram-tilillään kuuman kuvan, jossa artistit poseeraavat vierekkäin hyvin paljastavissa vaatteissa.

– Syntinen on irti ja Peto on pöydällä. Mä ja Antti Tuisku avataan UMK-finaali ens lauantaina klo 21:00, Vikman kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

– Älytöntä nousta takas UMK-lavalle ja vielä suomipopin kunkun rinnalla. Eli ihan hyvät synttärit tiedossa, nainen hehkuttaa.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Suomen seuraava euroviisuedustaja ja Uuden Musiikin Kilpailun voittaja valitaan suorassa lähetyksessä lauantaina 20. helmikuuta klo 21. Ohjelma on katsottavissa Yle TV1:stä ja Yle Areenasta sekä kuunneltavissa Radio Suomesta ja Yle X3M:ltä.

Lue myös:

Yle: Antti Tuisku korvaa Krista Siegfridsin UMK-juontajana – ei poissulje Euroviisuissa edustamista

IL: Danny iloitsee UMK-paikastaan ja kehuu vuolaasti Erika Vikmania: ”Hän on jatkanut määrätietoista toimintaa”

Dannyn tuore UMK-kappale yllätti yleisön – ”En ihan tuollaista odottanut”