Radiojuontaja Esko Eerikäinen, 48, julkaisi rehellisen kirjoituksen, jossa kertoo kärsivänsä ikäkriisistä. Hän kertoo Instagramissa, että kriisi iski yllättäen sen jälkeen, kun hän palasi Olen Julkkis… Päästäkää minut pois! -ohjelman kuvauksista Argentiinan viidakosta.

Eerikäinen haluaa avautua tuntemuksistaan, koska tietää ettei ole yksin asian kanssa.

– Käyn tällä hetkellä armotonta ikäkriisiä, sitä ei ole ollut koskaan aiemmin. Se on iskenyt melko kovaa, Eerikäinen kirjoittaa ja kuvailee eläneensä hyvän ja värikkään elämän.

– Tuntuu, että kaikki menee liian nopeasti ohi enkä oikein kerkiä nauttimaan mistään. Olen tehnyt kovasti duunia ja silti tuntuu, ettei se riitä enkä edes tajua miten paljon se on vaatinut koska vauhti on älytön.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eerikäinen puhuu kauniisti myös tyttärestään Victoriasta, 12, jonka elämässä hän yrittää olla mahdollisimman paljon läsnä.

– Tuntuu, että kiire ja työt välillä vie sen huomion tärkeimmästä ja sitten potee huonoa omaatuntoa kun en omasta mielestä olekaan ollut tarpeeksi siinä.

Myös parisuhdeasiat mietityttävät Eerikäistä, joka on elänyt sinkkuna jo useamman vuoden.

– Parisuhteessa ei ole tullut onnistumisia. Mietin liikaa etukäteen mitä voi tapahtua ja näin olleen jää asiat tekemättä. Enemmän ja enemmän tajuan, ettei niin ole tarkoitus elää.

Ikäkriisin myötä mies on kuitenkin päättänyt, että asioihin on tultava muutos.

– Päätin, että asiat pitää muuttua ja sitten kun se 50v pamahtaa olen saanut tehtyä paljon muutoksia omissa valinnoissa ja tekemisissä. Ikäkriisi kiitos kun avaat niitä silmiä.

Lue myös:

Esko Eerikäinen uutuusohjelmaan osallistumisesta: ”Tämä oli elämäni kauhein ja pelottavin kokemus”

Esko Eerikäinen esittelee kotinsa tv:ssä – makuuhuoneesta paljastuu todellinen yllätys – ”Herran jestas sentään!”