Entinen F1-kuski Mika Salon ja hänen kihlattunsa Annica Lindblomin parisuhdeongelmat ajautuivat otsikoihin tänään torstaina. Seiska-lehti uutisoi Annican jättäneen Mikan heidän toisensa vuosipäivänään, kun sai tietää F1-kuskin lähettäneen härskejä viestejä lähihoitajana työskentelevälle naiselle.

TAUSTAA: Annica-kihlattu jätti Mika Salon parin vuosipäivänä – ex-formulakuski lähetti härskejä viestejä kaverinsa vaimolle!

Mikan uskottomuus selvisi, kun nainen otti yhteyttä Annicaan ja kertoi rehellisesti saamistaan viesteistä. Hän avautui asiasta myös miehelleen, jolloin selvisi, että puoliso on Mikan vanha kaveri. Tästä yksityiskohdasta ei Mika kuitenkaan ollut viestejä lähettäessään tietoinen, vaan asia paljastui hänelle vasta viime viikonloppuna. 

– Mika on pitkin viikonloppua soitellut miehelleni ja uhannut tuhota urani ja yritykseni. Hän on myös meuhkannut, että hänellä on paljon enemmän valtaa kuin meillä, lähihoitaja kuvailee lehdelle.

Lehtijutun ilmestymisen jälkeen Mika julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa kiisti eroväitteet ja kertoi pariskunnan suunnittelevan häitä.

TAUSTAA: Näin härskejä viestejä vieraalle naiselle lähettänyt Mika Salo kommentoi suhteensa tilaa Annica-kihlattunsa kanssa – kumoaa eroväitteet: ”Mutta suurin niistä on rakkaus”

Nyt pariskunnan suhdekriisiin ottaa kantaa Mikan entinen puoliso, somevaikuttaja ja juontaja Henna Pihlaja, joka on kirjoittanut päivityksen Instagramin Stories-osioon.

– Kyllä kun seuraa joidenkin ihmisten draamoja, miettii, että onneksi on ollut itsellä oma vaisto… Ja kun vielä tietää, miten asiat todellisuudessa on, niin haluaa pysäkin vain omien vaistojen ja oikeiden ihmisten lähellä, Henna kirjoittaa viitaten selvästi ex-miehensä suhdesekoiluun.

Pitkä suhde juontajan kanssa

Mikan ja Annican suhde sai alkunsa hyvin pian sen jälkeen, kun Mikan ja Hennan suhde päättyi eroon vuonna 2021. Mika kommentoi tuolloin suhteen päättymistä sosiaalisessa mediassa.

– En seurustele enkä ole suhteessa Hennan kanssa. Ollaan erottu jo jokin aika sitten. En kommentoi asiaa enempää, Mika kirjoitti.

Mika ja Henna pitivät koko suhteensa ajan matalaa profiilia suhteestaan ja esiintyivät vain harvoin seurapiirikekkereillä yhdessä. Henna kommentoi suhdetta Keskisuomalaiselle vuonna 2019.

– Mikan kanssa olemme tutustuneet 2007. Seurustelimme pitkään ja sitten oli vähän taukoakin välissä, kunnes palasimme taas yhteen, jyväskyläläinen Pihlaja totesi tuolloin.

Lue myös:

Mika Salo teki yllättävän paljastuksen parisuhteestaan Annica-rakkaansa kanssa

Mika Salo julkaisi yhteiskuvan rakkaansa kanssa -paljasti samalla iloisen perheuutisen!