Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 38, raiskaussyytettä käsiteltiin tiistaina (22.3) Helsingin käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii Pikkaraiselle ehdotonta vankeusrangaistusta ja tuomio asiasta annetaan 6. huhtikuuta.

Pikkarainen ei ole halunnut kommentoida asiaa medialle, mutta julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa kertoo voinnistaan.

– Henkisesti on tottakai ollut melko rankkaa taas kuten moni saattaa arvata, mutta mä pärjään. Tänään aion treenata, nauttia ulkoilusta ja pysyä rutiineissa. Ne antaa voimaa. Ilman niitä en pärjäis, Pikkarainen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Pyrin pitämään treenin sellaisena ettei se ainakaan ylikuormita liikaa henkistä kapasiteettia. Tai ainakin pitää tosi tarkasti kuunnella itseään ja sen mä väitän osaavan. Muuten ihan perus. Lepoa ja ruokaa.

Lisäksi Pikkarainen aikoo kaikesta huolimatta keskittyä Personal trainer -opintoihinsa. Hän kiittää myös saamastaan tuesta.

– Kiitos kaikista tsempeistä joita oon jo saanut ja myös niistä joita vielä saan. Ne kyllä jeesaa.

– Täällä siis kaikki ihan suht hyvin ja toivon myös kaikille teille hyvää loppuviikkoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IS: Hannu Pikkaraisen raiskausoikeudenkäynti alkoi – ex-kiekkoilijalle vaaditaan ehdotonta vankeutta

Erosta toipuvan Hannu Pikkaraisen elämässä tapahtui täyskäännös – teki yllättävän ulostulon: ”Siitä tunteesta on nyt oltava kiitollinen”