Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen kertoo tuoreessa, Metropolille kirjoittamassaan blogipostauksessaan velkakierteestään, johon hän ajautui nuorena.

Samassa postauksessa Kalinainen avautuu myös takavuosien ihastuksestaan, joka paljastui myöhemmin rikolliseksi.

Kalinainen listaa blogitekstissään kaikki asiat, jotka osaltaan vaikuttivat siihen, että nainen joutui lopulta ulosoton asiakkaaksi. Hän myöntää olleensa nuorena varsin holtiton rahankäyttäjä, joka osti lähes kaiken mitä hänen eteensä osui.

– Minun kohtalokseni koitui lähinnä into saada kaikkea todella hienoa ja ihanaa, mistä olin aina haaveillut, kuten kaikki uudet laukut, kengät ja vaatteet, Kalinainen kirjoittaa.

Myös Kalinaisen ”huijaripoikaystävä” oli osasyy Kalinaisen talousongelmiin.

– Suurin yksittäinen kuluerä oli vielä kirsikkana kakun päälle eräs huijaripoikaystävä, joka paljastui myöhemmin talousrikolliseksi ja hänen vuosia myöhemmin vankilasta lähettämänsä kirje paljasti hänen äkillisen katoamisensa syyn, Kalinainen kuvailee.

– Olin tälle ”Markukselle” minkä nimistä henkilöä ei sitten ollutkaan olemassa, ottanut kytkyliittymän ja siihen aikaan kalleimman puhelimen Dna:lta, hän jatkaa.

– Tämä on minulla ulosotossa vieläkin ja velka vanhenee vuonna 2023. Uskoisin, että tähän mikä on alunperin ollut n. 2000e arvoltaan on kulunut ainakin 5000e.

Lue Henna Kalinaisen blogipostaus kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Seiska: Johanna Tukiaisen avomies sai ankaran vankeustuomion – ”Kuukausien painajainen tuli päätökseensä”

Stylisti Teuvo Loman joutui sairaalaan – julkaisi paljonpuhuvan selfien sairasvuoteelta

MTV: Jättiyllätys! Krista Siegfrids saa oman tv-ohjelman Hollannissa – luvassa miljoonayleisö!