Kohujulkkis Johanna Tukiaisen avomies ja lapsen isä Paul on tuomittu Ruotsissa kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen lukuisista väkivalta- ja huumerikoksista, uutisoi Seiska. Vankeusrangaistuksen lisäksi Paul joutuu maksamaan Johannalle vahingonkorvauksia 21 600 kruunua.

Tukiainen kertoo Seiskalle antamassaan haastattelussa olleensa samaan aikaan helpottunut ja kauhuissaan miehensä saamasta tuomiosta.

– Ennen kaikkea olen kuitenkin iloinen, että tämä kuukausien painajainen tuli päätökseensä, Tuikiainen kuvailee Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Seiska kertoo Paulin pahoinpidelleen Johannaa helmikuun puolivälissä kaksikon vuokrakodissa Tukholmassa, ja mies on tämän jälkeen ollut tutkintavankeudessa.

Tukiainen on todistanut oikeudessa Paulin vääntäneen häntä ranteesta, painanut maahan ja istahtanut päälle sekä kuristanut kaulasta. Nainen kokee olevansa onnellinen siitä, että häntä uskottiin oikeudessa, vaikka Paul kielsikin pahoinpitelyt.

– Tuomio on kova, mutta oikeudenmukainen, Johanna toteaa lehdelle.

Johanna Tukiainen ja albanialaistaustainen Paul saivat esikoislapsensa noin viisi kuukautta sitten. Isabelleksi ristitty vauva on ollut tammikuusta asti Tukiaisen äidin, Marja Tukiaisen huostassa. Tukiainen pääsee tapaamaan lastaan päivittäin.

Lue myös:

Seiska: Lapsen saanut Johanna Tukiainen pakeni turvakotiin – ”Ajattelin monesti, että nyt kuolen”

Johanna Tukiainen kumoaa huhut vauvansa huostaanotosta – ”En ole menettänyt häntä”

Seiska: Johanna Tukiainen perui häänsä viime hetkellä – ”Tämä tuli liian nopeasti”