Henna Kalinainen: Kun mä laihdun, alan jakaa persettä huolella!

Henna Kalinainen on suivaantunut toisten ulkonäön arvostelijoihin. Hän myöntää blogissaan, että omalla ulkonäöllä on suuri vaikutus itsetuntoon. Hän paljastaa myös, että häntä on kiusattu käytännössä koko elämänsä ajan.
Henna aloittaa kertomalla karuista lapsuuden kokemuksistaan Keravalla. Häntä kiusattiin jo päiväkodisssa ja sama jatkui aina kauppaoppilaitokseen saakka, jossa sielläkään hän ei päässyt ”porukoihin.”
– Olen aina miettinyt, että miksi minä? Mikä mussa oli niin erilaista ja kamalaa, että jouduin kohteeksi? Itseni syyllistämisen jälkeen olen joutunut tyytymään vastaukseen, olin liian herkkä ja helppo kohde!
Vasta Helsinkiin muuttonsa jälkeen Henna alkoi tuntea olonsa paremmaksi. Samalla hän myös alkoi karaistua.
– Se mitä haluan sanoa on se, että sekin on kiusaamista haukkua toisen ulkonäköä. Mielestäni jos ei ole hyvää sanottavaa niin turpa kiinni!
Viime vuosina hänelle kuitenkin alkoi kertyä painoa ja Hennan yllätykseksi jopa hänen ystävänsä alkoivat kauhistella asiaa.
– Kun olen saanut painoa tässä muutaman vuoden aikana on kaikkien mielestä ollut asiallista huomauttaa ”oletko raskaana”, ”mitä sulle on tapahtunut”, ”nyt lenkille”, ”miten oot noin turvonnut”, ”aiotko laihduttaa”? Ja sitten kun oon laihtunut pari kiloa niin joku läväyttää. ”Huh, ootpas sä laihtunut, sä näytitkin sillon ihan norsulta” !!!!!! Joo kitos. Ei tunnu missään. Mulle voi puhua mitä vaan. Olen kone! Mulla ei ole tunteita. Olenhan julkisuuden henkilö.
Henna ihmettelee miten erilaisella tavalla ihmiset kohtelevat toisiaan pelkän ulkonäön ja painon perusteella.
– Nyt jos eikun KUN saan painoni pudotettua ja musta tulee villikissa, niin miten mun pitäis suhtautua niihin ihmisiin ketkä mua arvosteli silloin? SE on jännä, että kun ulkonäkö muuttuu niin muuttuu käytös. Läskeille ollaan töykeitä eikä niille anneta huomiota tai kuunnella samalla tavalla. Katsotaan kulmien alta. Mutta jos sulla on tissitoppi päällä ja puhut puutaheinää niin kaikki on samaa mieltä ja ystäviä! Morjens! Miks tää maailma on näin yksinkertanen?
Suivaantuneella kaunottarella on selkeä suunnitelma laihtumisensa jälkeiselle ajalle.
– No kun mä laihdun niin mä alan jakaa persettä ihan huolella ja otan kaiken irti ennen kolmikymppisiä, ja puhun vaan ihmisille kellä on vitusti rahaa ja valtaa! Muuten turha katsoo mua päinkään. Mulla on varaa valita!!!!
EDIT: Kalinainen sanoo tarkoittaneensa viimeiset kommenttinsa sarkastisiksi.

1000 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.