Henna Kalinainen listasi noloimmat tekonsa – "kyllä kaduttaa"

Lukuisista television realitysarjoista tuttu Henna Kalinainen on kirjoittanut blogiinsa listan asioista, joita katuu tehneensä vuosien varrella. Hyvin avoimelle ja rehelliselle listalle mahtuvat niin alkoholiongelmat, alastonkuvat kuin ulosottovelatkin.
Kalinainen nousi alunperin julkisuuteen jalkapalloilija Mikael Forssellin ”salarakkaana”, jonka jälkeen povekas kaunotar osallistui Big Brotheriin, jossa hän myöhemmin teki historiaa avioitumalla ohjelmassa tapaamansa Antti Kurhisen kanssa.
– Ensin oli tärkeintä olla vain esillä. Olin nuori ja minua oltiin kiusattu koko ikäni. Koin saavani koston kun olin nätti ja pääsin esille lehtiin ja mallikuvauksiin.
– Sitten kuvioihin tuli Mikael Forssell ja Big Brother. Rahaa alkoi tulla useita tonneja kerralla tekemättä mitään (lehtihaastattelut). Se houkutti. Olinhan vasta täysikäinen. Sitten soppa oli valmis. Olin valmis myymään mitä noloimpiakin juttuja julkisuuteen helpon rahan takia!
Kalinainen myöntää, että ”kännisekoiluista” on aiheutunut hänelle monia ongelmia.
– Niitä olen valitettavasti joskus harrastanut. Tappeluihin tuli myös jouduttua ja valitettavasti ne on kuulunut myös liian usein parisuhteisiin. Nämä kyllä kaduttaa.
Alastonkuvien vaikutuksesta myöhempään elämään Kalinaisella on selkeä näkemys.
– Ei näytä hyvältä myöskään, kun joku googlaa sinut kun on palkkaamassa sinua johonkin.
Kalinainen tunnustaa rahankäytön olleen itselleen aina ongelmallista.
– En ole koskaan hallinnut rahankäyttöä! Joudun tänäkin päivänä sitä opettelemaan. Ulosottovelat on suuri häpeä harteilla. En saanut kauhean hyvää talousoppia kotikasvatuksessa, ja minulle oli ensimmäisten tienestejen myötä tärkeintä, että saan vaan vihdoin mitä haluan. Ostin kymmenittäin kenkiä ja laukkuja yms. mutta juna- ja ratikkalippua ei tietenkään olisi tullut mieleen maksaa. Sehän olisi tylsää. Velkojen kasvaessa kaikki oli hälläväliä ja lopulta ei kiinnostanut avata kirjekuoria laisinkaan.
Kalinainen on nyt alkanut kantaa vastuuta tekemisistään ja on esimerkiksi jo päässyt velkajärjestelyyn, jonka ansiosta hänen pitäisi selviytyä veloistaan alle vuodessa.
Lue koko kirjoitus Henna Kalinaisen kotisivuilta!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.