Tosi-tv-kasvona ja kohujulkkiksena tunnetuksi tullut mediapersoona Henna Kalinainen avautuu tuoreessa Metropolille kirjoittamassaan blogitekstissään äitiyden ja viihdejulkisuuden yhdistämisestä.

Kalinainen kertoo aiheen olevan hänelle vaikea ja moniulotteinen. Hän nostaa blogissaan esille sen, kuinka hänen on välillä hankala päättää, ovatko julkisuuden tuomat hyvät asiat sen huonojen puolien arvoisia.

– Juttuhan on niin, että kohuotsikot myy. Seksi kiinnostaa, parisuhteet kiinnostaa, raha kiinnostaa, ihmissuhteiden koukerot ja eksätkin kiinnostaa, Kalinainen luettelee tekstissään.

Kalinainen tietää ottavansa moniin aiheisiin voimakkaasti kantaa omassa blogissaan ja podcastissaan, mikä herättää laajasti huomiota suomalaisten keskuudessa. Lisäksi hänen yksityiselämänsä kiinnostaa monia.

Mediasisällön tuottaminen onkin tällä hetkellä yksi suurimmista tulonlähteistä Kalinaiselle.

– Saan siitä hyvin rahaa! Hyvä! Itseasiassa juuri näistä syistä voin kasvattaa lastani kotona yhteisestä ajasta nauttien, hän toteaa.

– Mutta. Tämä on se kamalin asia. Haluanko äitinä esiintyä kyseenalaisissa tarpeettomissa lehtiotsikoissa mitkä ovat joskus aika hurjasti otsikoitu? En!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kalinainen myöntää, ettei hän haluaisi hänen lapsensa lukevan tulevaisuudessa äidistään kohuotsikoita lehdistä.

Nyt nainen onkin tehnyt päätöksen:

– Olen tullut siihen tulokseen, että teen näitä juttuja ainakin hetken aikaa ja annan ajan viedä ja uskon, että kun lapseni oppii lukemaan on googlella jo parempaa kerrottavaa minusta ja vanhoihin lehtiin on kääritty silakat.

Lue Hennan tuore blogiteksti kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Henna Kalinaiselta suora varoitus Helmi Loukasmäelle ja Iida Vainiolle – taustalla omat kokemukset: ”Olen kauhulla seurannut”

Henna Kalinainen suuren elämänmuutoksen kynnyksellä – pisti asuntosa myyntiin Jarkko-rakkaansa kanssa!