Lapin suurinta K-Supermarketia Jounin Kauppaa pyörittävä Sampo Kaulanen teki viime vuonna elämäntapamuutoksen. Suurin syy muutokseen oli alkoholi.

– Mulle tuo alkoholi ei ole koskaan sopinut. Ei edes silloin kun kaikki on mennyt hyvin. Iloiset illat ja kaveriporukassa istumiset pienessä sievässä toki toivat iloa ja kaipaan sitä yhteenkuuluvuuden fiilistä, joka tulee kun aamuyön tunneilla parannetaan kavereiden kanssa maailmaa ja kaikki tuntuu helpolta. En kuitenkaan enää kaipaa sitä krapulafiilistä, joka tuli aina positiivisenkin illan jälkeen. En kaipaa sitä punaista turvonnutta naamaa joka minua aamulla katseli peilistä. Vähiten mulla on ikävä niitä aamuja kun koin jäätävää morkkista käyttäytymisestäni humalapäissäni, Sampo kertoo Seiskan blogissaan.

Hän lopetti juomisen 9 kuukautta sitten ja alkoi myös pitää parempaa huolta kunnostaan sekä ruokatavoistaan. Nyt Kaulanen on kuin uusi mies, minkä huomaa erityisen hyvin hänen uudesta Instagram-kuvastaan, jossa on kuvavertailu vanhasta ja uudesta Samposta. Ero on todellakin huomattava!

Lähde: Sampo Kaulasen blogi

Kuvat: Instagram / Sampo Kaulanen / Jounin Kauppa