Somevaikuttaja ja kampaamoyrittäjä Iida Ketola joutui hiljattain kiusalliseen tilanteeseen työpaikallaan. Ketola kertoo tapauksesta omalla Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Tää puna mun poskilla ei välttämättä johdu poskipunasta, vaan siitä että olin viimeistelemässä asiakkaan verho-otsista ja otin käteen ohennussaksien sijaan tavalliset sakset ja vetäsin niillä sellasen komeen siivun siitä otsiksesta, Ketola kirjoittaa Instagramissa.

Ketola myöntää menneensä tilanteessa paniikkiin. Hänen asiakkaansa pysyi kuitenkin rauhallisena.

– Itse aloin huutamaan, hikoilemaan sellasta kylmää hikeä, tärisemään, mut onneks mun asiakas oli sillee ”kyllä sä varmasti saat tän korjattua!”. Kiitin niin paljon häntä reagoinnista ja aikani kun olin pomppinut ja koittanut saada käsien tärinän pois, sain sen korjattua.

Moka hirvittää Iidaa, sillä hän ei ole kymmenen vuoden mittaisen kampaajauransa aikana koskaan aikaisemmin sekoittanut saksia keskenään.

Nyt Iida kannustaa seuraajiaan jakamaan avoimesti omia virheitään työpaikalla.

– Pliis jaa vertaistukea, kerro sun pahin moka duunissa! Oon ihan varma että oloni siitä helpottuu, Iida sanoo.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ketolan seuraajat ovat tehneet työtä käskettyä ja kertovat mokistaan Iidan kuvan kommenttiosiossa.

– Olin ilmeisesti jättänyt työkoneen vivun väärään asentoon kiinnittäessä uutta osaa, ja hanska tarttui kiinni. Lopputuloksena kädestä luut poikki ja reilu vuoden sairausloma. Moka oli se että ostin ravintolan sen loman aikana, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Kassalla joskus kysyin mies-asiakkaalta kun hän osti hanskat ”vedätkö tässä käteen?” Mies katsoi minuun ja alkoi nauramaan ja sanoi että ne voi laittaa kassiin…. Minä naama punaisena, toinen kertoo.

– Sanoin vasta vähän aikaa sitten sokeutuneelle potilaalle haavahoidon yhteydessä että nähdään taas ensi kerralla! kommentoi kolmas.

Lue myös:

Seiska: Ex-pariskunta Renne Korppila ja Iida Ketola oikeudessa – ratkovat rajua pahoinpitelytapausta

Eronnut Iida Ketola avautuu ensimmäistä kertaa väleistään ex-mieheensä Renne Korppilaan