Kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä, 58, on Iltalehden tietojen mukaan haastettu oikeuteen. Jylhä joutuu vastaamaan palvelusopimusta koskevaan riita-asiaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Haasteen tarkempi sisältö ei ole toistaiseksi selvillä, mutta sen uumoillaan liittyvän Jylhän kauneudenhoitobisneksiin, sillä Jylhän lisäksi haastehakemuksessa on mainittu hänen omistamansa kauneusalan yritys The Look. Istuntopäivää ei ole vielä päätetty.

Metropoli tavoitti Jylhän kommentoimaan asiaa.

– Vaikea kommentoida, kun en tiedä asiasta toistaiseksi mitään, Jylhä toteaa.

– Myöhemminkin, jos sellainen asia esimerkiksi asiakkaan kanssa olisi olemassa, minulla ei valitettavasti ole oikeutta paljastaa asiakastietoja, hän jatkaa.

Tänä vuonna Jylhä on nähty useampaan otteeseen otsikoissa keväisen maskikauppakohun johdosta. Epäselvät kaupat ovat poikineet haastehakemuksia kerrakseen. Jylhä itse on jättänyt haastehakemukset peruuntuneesta sopimuksesta ja jäädytetyistä rahoista.

Jylhän on määrä vastata myös toiseen haasteeseen Helsingin käräjäoikeudessa yhdessä valmentaja Tape Valkosen kanssa. Kyseessä on törkeä dopingrikos, jonka käsittely on keskeytetty toistaiseksi käynnissä olevan koronatilanteen johdosta.

Lue myös:

Kävelykyvyn menettänyt Tiina Jylhä leikattiin – aviomies julkaisi kuvan sairaalavuoteelta: ”Jalat alkoivat toimia sätkimällä”

Seiska: Tiina Jylhä menetti liikuntakyvyn – joutuu kiireelliseen leikkaukseen: ”Pelkään aivan hirveästi!”

Hjallis laukoo suoran kysymyksen Tiina Jylhän kauneusleikkauksista – näin Tiina vastaa!