Suomalaisten suosikkinäyttelijä Riku Nieminen avautui hiljattain omalla Twitter-tilillään kahdeksanvuotiaan poikansa tekemästä ikävästä yllätyksestä.

Nieminen paljastaa julkaisussaan, että poika oli käyttänyt luvatta yhteensä yli 3200 euroa isänsä rahoja Supercell-peliyhtiön Brawl Stars -nimiseen mobiilipeliin.

– Hei ei ois mitään mahdollisuutta Supercell palauttaa niitä reilua 3200 euroa millä poitsu oli ilman iskän lupaa ostanu timantteja Brawl Starsista? Nieminen tiedustelee postauksessaan.

Riku Nieminen

@niemisenriku
Hei ei ois mitään mahdollisuutta @supercell palauttaa niitä reilua 3200 euroa millä poitsu oli ilman iskän lupaa ostanu timantteja Brawl Starsista? 😊

#vkloppukäyntiin #miksiikinäannoinkorttitietoni8vuotiaalle
#perhepalaveri

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aihetunnisteissaan Nieminen harmittelee sitä, että antoi korttitietonsa pojalleen ja hän myös toteaa, että nyt taitaa olla perhepalaverin paikka.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Niemisen postaus on herättänyt laajaa keskustelua Twitterissä.

– No mutta tuolla euromäärällähän on poika saanut varmaan peräti yhden levelin, ole iloinen että poikasi on tyytyväinen, eräs Twitter-käyttäjä vitsailee.

– No jos antaa 8v käyttöön omat luottokorttitiedot ja olettaa että tämän harkintakyky on riittävää manageroimaan rahankäyttöä, niin en tiedä kumpi tarvitsee enemmän opetusta rahan hallinnassa, vanhempi vai lapsi, toinen kommentoi.

– Meillä 8-vuotias osti noita aikanaan jollain 600 – 700 eurolla pariin viikkoon. Koitti vielä väittää pokkana, että ei ole ostanut mitään, mutta Googlen Playkaupan kautta selvisi, että osto tapahtunut. Teippasin kuitin hänen työpöydän eteen ja samalla meni vkorahat ”hetkeksi”, kolmas kertoo.

Lue myös:

Oho! Riku Nieminen julkaisi lihaksikkaan alastonkuvan – poseeraa vain tötterö jalkovälissä

Riku Nieminen julkaisi yllättäen herkän suutelukuvan rakkaansa kanssa!

Oho! Antti Holman sometilit poistettiin yllättäen – näyttelijätähdellä tuhansia seuraajia Instagramissa