Vuoden 2012 Miss Suomena tunnetuksi tullut Sara Chafak ja hänen avopuolisonsa Jeffrey Lawman kertovat suhteensa alkuvaiheesta Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa.

Chafak ja Lawman ovat seurustelleet noin kahden vuoden ajan ja haaveilevat parhaillaan perheenlisäyksestä. Saman katon alle Lawmanin Espoossa sijaitsevaan asuntoon pariskunta muutti puoli vuotta sitten.

Kaksikko tapasi toisensa sattumalta rappukäytävässä, kun Lawman oli ystävänsä radiojuontaja Alexander Eklundin kanssa matkalla tämän luo ja Cahafak puolestaan lähdössä äitinsä kanssa samassa kerrostalossa asuvan sukulaisensa luota kylästä.

Chafakin mieleen on jäänyt vahvasti se, kuinka hän yritti livistää tilanteesta mahdollisimman nopeasti pois.

– Siis minähän olin ihan perinteisen hirveä naamataulustani, kun näimme, Chafak kertoo Ilta-Sanomille.

– Hoputin vaan äitiäni, että nyt eteenpäin. Olin juuri tullut sukulaisilta ilman meikkiä ja pöllähtäneen näköisenä, enkä halunnut nähdä ketään sattumalta, hän jatkaa nauraen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Chafak myöntää tunnistaneensa Lawmanin Love Island -ohjelman voittajaksi. Lawman ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa tiennyt, kuka Chafak oli.

Onneksi Lawmanin ystävä Alexander Eklund osasi kertoa miehelle Chafakin nimen.

– Pidin Saraa todella kauniina ja menin stalkkaamaan hänet heti Instagramista, Lawman paljastaa.

Hetken mietittyään otti Lawman yhteyttä Chafakiin ja lopulta kaksikko päätyi treffeille, jotka kaikesta päätellen sujuivat ilmeisen hyvin.

Pariskunta odotti pitkään ennen kuin toi suhteensa julkisuuteen, sillä molemmat halusivat ensin itse olla varmoja siitä, missä mennään.

– On paljon helpompaa, kun omaan parisuhteeseen ei tule minkäänlaista kommenttia ulkopuolisilta ennen kuin itsekään tietää, mitä tapahtuu. Varsinkin somessa ihmiset yrittävät aina hakea jotain vikaa kaikesta, Lawman toteaa.

– Kyllä. Ulkopuoliset tekijät voivat yrittää pilata tai hankaloittaa alussa olevaa suhdetta helposti, Chafak summaa.

Lue myös:

Sara Chafak söpöilee sängyssä Jeffrey-rakkaansa kanssa – ”Kukkuu rakastaja”

Sara Chafak vastaa seuraajiensa olettamuksiin – avautuu lapsihaaveistaan ja rikkaudesta!

Sara Chafakilta mystinen päivitys: ”Jatkuvasti niitä h*lvetin päämääriä ja tavoitteita”