Kyläkauppias Vesa Keskisen vaimo Jane matkusti perheen lasten Toivon ja Marian kanssa kolmisen kuukautta sitten Janen kotimaahan Brasiliaan. Paluu Suomeen on kuitenkin jälleen kerran epäonnistunut, uutisoi Ilta-Sanomat.

Jane matkusti Brasiliaan ollakseen syöpäsairaan äitinsä tukena. Alkujaan heidän piti palata Suomeen maaliskuussa, mutta paluu on viivästynyt kerta toisensa jälkeen. Keskinen on kertonut aiemmin, että Janella, lapsilla ja anopilla on kuitenkin turvallinen asuinpaikka Fortalezan kaupungin lähettyvillä.

Koronatilanne on Brasiliassa erittäin huolestuttava ja muun muassa saksalainen lentoyhtiö Lufthansa on perunut lentojaan kiristyneiden koronarajoitusten takia. Näin kävi myös Janen ja lasten viimeisimmälle yritykselle palata Suomeen.

– Iltapäivällä tuli tieto, että lennot on peruttu. Tunnelma synkkeni kerralla, Keskinen kertoo Ilta-Sanomille.

Mies hukuttaa nyt ikäväänsä työntekoon ja toivoo saavansa perheen kotiin toukokuun lopulla, jonne uudet paluuliput on varattu.

Lue myös:

Paula Vesalalta voimakas avautuminen tapahtuma-alan ahdingosta: ”Korkeasaareen saa mennä joukoittain katsomaan apinaa, esiintyjää ei!”

Johanna Pakoselle kulunut vuosi on ollut erityisen raskas – avautuu tilanteestaan: ”Olen kokenut romahduksia studiolla”