Diilijuontaja ja radiossa Aamulypsy-ohjelmaa juontava liikemies Jaajo Linnonmaa jakoi Instagram-tilillään hupaisan kuva- ja videokavalkaadin hektisestä arjestaan.

Kiireinen mies aloitti keskiviikkona aamunsa normaaliin tapaan juontamalla radion aamulähetystä. Aikataulu oli kuitenkin sen verran tiukka, että kesken lähetyksen juonnon kampaaja laittoi Linnonmaata jo kuntoon Diili-ohjelman kuvauksia varten.

Linnonmaa jakoi kuvia ja videoklipit niin radiolähetyksestä kuin myös heti lähetyksen jälkeen alkaneista Diili-ohjelman kuvauksista.

– Kunnon multitäskäystä! Tänään meillä oli Diilin tehtävänanto kello 9.30 Rautatieasemalla, joten luonnollisesti laitettiin Aamulypsyn studiossa maski ja lakat showta tehdessä, Jaajo kuvailee tapahtumia.

– Siitä sitten joukkueet matkaan ja päivä viihteen osalta pulkassa. On tämä välillä vaan niin ihanaa!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joistakin hommistaan Linonmaa on myös osannut kiireen keskellä luopua, sillä hän ilmoitti syyskuun puolessa välissä, ettei jatka juontajana suositussa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa.

Linnonmaa pyörittää juontotöiden ohella lukuisia yrityksiä, joista tunnetuin on ehkä Helsingissä sijaitseva viiniravintola Bricco. Hän on myös yksi Kulttuuritehdas Korjaamon omistajista.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaan yllätyspäätös – jättää suosikkiohjelman: ”Uudelle juontajalle kaikkea hyvää”

Jaajo Linnonmaa kaiveli paniikissa huoltoaseman roskista aamutuimaan – sai rajua kuittailua sivulliselta!