Tunnettu mediapersoona Janni Hussi avautui hiljattain rahankäytöstään Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Hän paljastaa järkyttyneensä hänen ja puolisonsa Joel Harkimon viikkokuluista.

Idea kulujen seuraamiseen lähti parhaillaan telkkarissa pyörivästä Rikkaat ja rahattomat -ohjelmasta.

– Päätin avata oman verkkopankin, katsoa omaa kulutusta ja järkytyin, Hussi tunnustaa radiossa.

Hussin mukaan hänellä on viime aikoina mennyt paljon rahaa esimerkiksi hänen Harri-koiransa eläinlääkäriin.

– Mutta aika paljon menee sellaiseen hömpänpömppään, hän tokaisee.

”Hömpänpömpäksi” Hussi laskee esimerkiksi lounassalaatit, takeaway-kahvi ja kotiin tilattu ravintolaruoka. Hän myöntää tilaavansa väsyneenä ja nälkäisenä ruokaa mieluummin Wolt-palvelun kautta kuin että ryhtyisi itse kokkaamaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Nyt päätettiin, että tämä saa loppua, Hussi alleviivaa.

Hussi ja Harkimo päättivät tehdä ryhtiliikkeen hauskan kikan avulla: pariskunta keräsi säästämänsä pullokuitit sekä käteiset lompakoistaan ja sopivat, että niiden yhteissumma, 80 euroa on heidän viikkobudjettinsa.

Kokeilu oli sujunut ilmeisen hyvin, sillä keskiviikkona Hussi kertoi radiolähetyksessä, että heidän budjetistaan oli viikon puolivälissä rahaa jäljellä vielä 55 euroa.

Pari oli säästänyt muun muassa asioimalla lähikaupan sijaan kauempana sijaitsevassa, edullisemmassa marketissa ja laittamalla suuren määrän halpaa ruokaa.

Lue myös:

Janni Hussi joutuu leikkaukseen – yrittää nyt saada ”maailman valmiiksi”: ”Voin pötkötellä lääkehöyryissä hetken tavoittamattomissa”

Janni Hussi paljastaa koskettavan yksityiskohdan Koti koiralle -ohjelman kulisseista – ”Allekirjoittanut porasi silmät päästään”