Suomen menestyneimpiin mediapersooniin lukeutuva Janni Hussi kertoo omalla Instagram-tilillään joutuvansa lähiviikkoina leikkaukseen.

Hussi on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän poseeraa hyvin seesteisen oloisena, aurinkoinen hymy kasvoillaan. Todellisuus on Hussin mukaan tällä hetkellä kuitenkin kaukana rauhallisesta olotilasta.

– Tämmönen zen tila on aika kaukana totuudesta tällä hetkellä, Hussi kirjoittaa Instagramissa.

– Miks zen on sit kaukainen mielentila? Mun olkapää leikataan parin viikon päästä, mikä tarkottaa saikkua. Ja saikku tarkottaa sitä, että maailma pitää saada valmiiks ennen sitä, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hussilla on meneillään monia erilaisia projekteja, jotka hänen täytyy saada vietyä eteenpäin kovalla vauhdilla niin, että voi muutaman viikon päästä jäädä rauhassa sairauslomalle.

– Painetaan Syke-sarjassa mun kohtauksia hullulla vauhdilla, Eho-hierontafirman markkinointi on hoidettava ainakin jokseenkin valmiiksi, nauhottelen voissareita, toteutan kamppiksia etupeltoon ja aamut toki radiossa. Sit oli jotain rakennusjutskii ja häähommii ja ketä meitä oli, nainen luettelee kiireitään.

Vaikka tekemistä on paljon, suhtautuu Hussi luottavaisin mielin tulevaan.

– Mut kova luotto on siihen, et tunnit riittää ja kaikki on reilassa ajallaan, jotta voin pötkötellä lääkehöyryissä hetken tavoittamattomissa. Vaikka toki silloin voiski tulla ihan luovia ratkasuja esimerkiks markkinoinnin näkökulmasta, Hussi kiteyttää pilke silmäkulmassa.

Hussin seuraajat ovat tsempanneet naista tämän julkaisun kommenttiosiossa.

– Huh huh! Nopeesti ajateltuna toi leikkaus ei kuulosta hullummalta, ootpahan hetken levossa. Toki ymmärsin pointin kyllä. Tsemppiä jokaiseen askareeseen ennen sitä, eräs seuraaja muotoilee.

– Tsemppiä rutistukseen ja leikkaukseen, toinen toivottaa sydänemojin kera.

– En kyllä ymmärrä miten teet ton kaiken ja vielä niin timanttisesti, ihmettelee kolmas.

Lue myös:

IS: Janni Hussin elämä muuttui radikaalisti, kun hän löysi rakkauden – näin kihlattu Joel Harkimo vaikutti arkeen: ”Se oli hukkaan heitettyä aikaa”

Atlantin ylityksestä selvinnyt Joel Harkimo ikävöi avoimesti rakastaan – Janni Hussilta tyhjentävä vastaus: ”Mitä tämä tällainen peli on?”