Vuoden 2012 Miss Suomena tunnetuksi tullut somevaikuttaja Sara Chafak ja avopuoliso Jeffrey Lawman vastailivat YouTube-videolla seuraajien lähettämiin kysymyksiin ja paljastivat muun muassa erikoisimman riitansa sekä miten he aikoinaan tapasivat.

– Me nähtiin mun kaverin Allun ja Saran tädin rappukäytävässä, Jeffrey aloittaa.

– Me tultiin hissistä ulos mamman kanssa ja he meni Allun kanssa hissiin sisään. Se oli se ensinäkeminen, Sara jatkaa.

Ensitapaamisen jälkeen Jeffrey laittoi Saralle viestiä ja pari tapasi toisensa muutama kuukausi sen jälkeen.

– Kumpikaan ei pyytänyt treffeille, me vaan nähtiin, Jeffrey paljastaa.

Jos Jeffrey ei olisi laittanut viestiä, olisi juttu Saran mukaan jäänyt ensitapaamiseen hissin ovilla. Pari on tuntenut toisensa nyt kaksi ja puoli vuotta. He muuttivat reilut puoli vuotta sitten saman katon alle ja myöntävät, että riitojakin on ollut, tai oikeastaan vääntöjä kuten Sara niitä kutsuu.

– Ei me riidellä, me vaan väännetään joka päivä. Mä tiesin sen tämän suhteen alussa, että tämän miehen kanssa tulee paljon vääntämistä, Sara nauraa.

– Meidän ensimmäinen vääntö oli, että onko Finnairin lentokoneessa mustikkamehua vai mustikkakeittoa, hän jatkaa ja paljastaa, ettei pari ole vieläkään samaa mieltä asiasta.

Erikoisin riita kaksikon välillä syttyi kun he olivat lomailleet Kroatiassa ja ajoivat loman päätteeksi vuokra-autolla lentokentälle. Auto tuli tankata ennen palautusta ja Jeffrey oli varma, että matkalta löytyy huoltoasema. Sara taas olisi halunnut tankata auton jo aiemmin.

Huoltoasemaa ei matkan varrelta kuitenkaan löytynyt ja kaksikko joutui ajamaan lentokentältä vielä toiseen suuntaan, jotta saivat auton tankattua. Kentälle päästyään Sara häipyi terminaalin uumeniin ilman Jeffreyä ja hankki itselleen toisen paikan paluulennoille.

– Se oli mulle erikoisin riita. Me kirjaimellisesti lennettiin samalla koneella takas Suomeen, mutta me ei puhuttu toisillemme koko lennon aikana mitään, Jeffrey pyörittelee päätään.

– Ens kerralla kannattaa kuunnella, Sara vastaa nauraen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IS: Sara Chafakin ja Jeffrey-rakkaan suhde alkoi yllättävällä tavalla – ”Minä olin ihan perinteisen hirveä naamataulustani”

Sara Chafakilta mystinen päivitys: ”Jatkuvasti niitä h*lvetin päämääriä ja tavoitteita”