Kohublondi Johanna Tukiaisen, 42, oli määrä mennä naimisiin viime lauantaina, 23. tammikuuta, miehensä Paulin kanssa. Maistraattiaika oli varattu jo kauan sitten ja pariskunnalla on myös yhteinen lapsi. Tästä huolimatta Johanna on nyt kertonut Seiskalle peruneensa häänsä aivan viime hetkellä.

– Rakastamme toisiamme, mutta olemme kerta kaikkiaan olleet liian vähän aikaa yhdessä mieheni kanssa. Olen tuntenut hänet vasta vuoden päivät, Johanna selittää päätöstään.

– Tämä tuli liian nopeasti, hän myöntää.

Johanna kertoo myös Seiskalle, ettei lämmennyt alkujaankaan maistraattivihkimiselle. Hän kertoo olleensa nihkeä ajatuksesta alusta lähtien.

– Peruminen olisi voinut olla raskasta, jos olisin kokenut häät täysin oikeaksi ja olisin halunnut tätä hirveästi, Johanna miettii.

Hän kertoo ajatustensa ailahdelleen viime aikoina paljon. Vielä vihkimisviikon alussa pariskunta oli ajatellut menevänsä naimisiin, mutta loppumetreillä mieli muuttui.

Taustalla riitoja

Johanna kertoo Seiskalle myös yksityiskohtia pariskunnan riidoista. Hän uskoo riitelyn johtuvan siitä, että heidän lähtökohtansa eroavat niin paljon toisistaan, ja kertoo riitojen johtuvan pääosin kulttuurillisista ja näkemyksellisistä eroista. Johanna vakuuttaa kuitenkin, ettei suhteessa ole väkivaltaa.

– Minun parisuhteessani ei ole väkivaltaa. Ja jos olisi, en pysyisi tässä suhteessa, hän sanoo.

Johanna uskoo tehneensä oikean päätöksen häiden perumisen suhteen.

– Ehkä on parempi näin, että totuttelemme yhdessä tähän perhe-elämään ennen kuin ryntäämme alttarille, hän summaa.

Lue myös:

Johanna Tukiainen muistelee 30-vuotiaana menehtynyttä siskoaan: ”Kaipaan sinua niin paljon!”

Seiska: Johanna Tukiainen on nyt sinkku? – vaihtoi statuksen somessa: ”Katsomme, miten asiat etenevät”

Seiska: Johanna Tukiainen avioituu maistraatissa: ”Avioliitto tulee monelle yllätyksenä”