Tunnettu julkisuuden henkilö Johanna Tukiainen, 44, ja hänen miesystävänsä Veijo Lalli, 61, jättivät tänään tiistaina (15.11.) järjestetyn oikeudenkäynnin väliin, kun heitä koskevaa pahoinpitelyjupakkaa oli tarkoitus käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska-lehti.

Sekä Johannaa että Veijoa syytetään rikoksesta, mutta toistaiseksi on epäselvää, mistä tarkoista rikosnimikkeistä heidän kohdallaan on kyse.

Seiska-lehden mukaan käsittelyaikaa oikeudessa siirrettiin aamulla ensin tunnilla eteenpäin, jotta bussissa Turusta kohti Helsinkiä matkustava Johanna ehtisi paikalle. Lopulta kävi kuitenkin niin, ettei kumpikaan pariskunnan osapuolista koskaan saapunut käsittelyyn.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Asiasta koitui molemmille rangaistus. Tuomari määräsi Johannalle ja Veijolle 600 euron poissaolosakot.

Lisäksi molemmat asetettiin noudettavaksi seuraavaan oikeudenkäyntiin, joka on tarkoitus pitää alustavasti kesäkuussa 2023. Tällöin poliisi ottaa Johannan ja Veijon kiinni ja kuljettaa heidät oikeuteen.

Pariskunta tullaan siis vangitsemaan tulevana kesänä. Vapaudenmenetysaika voi kestää kuljetusaikoineen peräti viisi vuorokautta.

Lue myös:

Seiska: Johanna Tukiainen taas oikeuden eteen – syytetään äitinsä pahoinpitelystä!

Seiska: Lapsensa huoltajuuden menettänyt Johanna Tukiainen sieppasi tyttärensä – äiti huolissaan: ”Toivon, että heidät löydetään pian”