Duudsoneista suureen suosioon noussut Jukka Hildén paljastaa Jani Niipolan kirjoittamassa elämäkertakirjassa Kivun perintö karmaisevia yksityiskohtia hänen vaimonsa Chachi Hildénin amerikkalaisesta perheestä.

Kirjasta käy ilmi, että tanssijana maailmanlaajuisesti menestyneen Chachin lapsuus on ollut hyvin vaikea. Chachi joutui kokemaan kotonaan muun muassa rajua fyysistä väkivaltaa. Hän muutti omilleen 15-vuotiaana ja alkoi rakentamaan elämäänsä alusta.

Jukka kertoo, ettei hän ole Chachin kanssa enää missään tekemisissä vaimonsa perheen kanssa. Suhteen alussa Jukka kyllä yritti tutustua perheenjäseniin, mutta lopulta hän joutui pistämään välit poikki näiden ahdistavan käytöksen vuoksi.

– Olin kuullut Chachilta, millainen hänen perheensä on, mutta koin sen myös itse, Jukka kuvailee uutuuskirjassa.

Chachin ensimmäisen raskauden aikaan perhe teki pariskunnalle hyytävän ehdotuksen, mikä sinetöi Jukan päätöksen ottaa heistä etäisyyttä.

– Painostus meni henkilökohtaisiin asioihin ja niin pitkälle, että Chachin tultua ensimmäisen kerran raskaaksi perhe alkoi vihjailla abortin mahdollisuudesta, Jukka muistelee karmeaa tilannetta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nykyään Jukka ei kykene olemaan edes lähellä Chachin perhettä.

– Kaikkein hirveimmällä tavalla perheenjäsenet ovat tietenkin käyttäytyneet Chachia kohtaan, vuosien ajan. Minulla menee suojeluvaisto aina punaiselle, kun olemme heidän lähellään, hän avautuu.

– Mitään ei ole tehtävissä. Ja tämän vuoksi emme ole enää tekemisissä Chachin perheen kanssa. Välit ovat poikki, jos he eivät muuta käyttäytymistään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jukka Hildén sai alkoholistiveljeltään karmaisevan puhelun kesken työpäivän – veljesten välit katkesivat 10 vuodeksi: ”Muu perhe antoi anteeksi hirveitäkin asioita”

Jukka Hildén koki totaalisen romahduksen – paha olo johti avioeroon: ”Elämäni hirvein kokemus”