Jukka ja Chachi Hildénin suhteen tila on herättänyt keskustelua sen jälkeen, kun Seiska paljasti Chachin tapailleen nuorempaa herrasmiestä.

Tapaamisia oli Seiskan mukaan ollut useita ja kaiken kukkuraksi Chachin salarakas oli hänen parhaan ystävänsä Beata Leppilammen pikku veli.

Seiska: Jukan Chachi-vaimon salarakkaan henkilöllisyys selvisi: julkkiskaunottaren pikkuveli!

Vakuuttelua sosiaalisessa mediassa

Kaikesta tapahtuneesta huolimatta sekä Chachi, että Jukka ovat julkaisseet sosiaaliseen mediaan hempeitä yhteiskuvia, joissa he vakuuttavat kaiken olevan hyvin.

Viimeisimmässä julkaisussa Chachi ja Jukka treenaavat todella hilpeissä tunnelmissa eikä murheista näy merkkiäkään.

Leppilammet ovat kummeina

Jukka ja Chachu vakuuttivat sosiaalisessa mediassa kaiken olevan mainiosti. Lähipiiri kuitenkin kertoo Seiskalle hehkutuksen olleen silmälumetta.

– Kulisseissa on kuohunut toden teolla, sillä pian Seiskan uutisoinnin jälkeen nuoren salarakkaan henkilöllisyys paljastui. Jukka sai tietää, että kyseessä on hänen vaimonsa parhaan ystävän Beata Pappin pikkuveli Benjam, Seiskalle kerrotaan.

Beata on Mikko Leppilammen vaimo. Chachi ja Jukka sen sijaan ovat Beatan ja Mikon ystäviä. Lisäksi Beata ja Mikko ovat Hildenien tyttären kummeja.

– Tilanne on ollut ymmärrettävästi kaikille osapuolille hyvin kiusallinen, Seiskalle kuvaillaan.

Tältä näyttää Chachi Hildénin salarakas – kuvat

Chachi ja Jukka eivät myöskään saapuneet Beatan lapsen ristiäisiin.

– Ristiäisissä paikalla oli myös Beatan Benjam-veli, joten Jukan ja Chachin saapuminen paikalle olisi voinut luoda tilaisuuteen hyvin epämukavan tunnelman, Seiskalle arvioidaan.